Vsak ima pesem, ki ga spominja na nekaj lepega, pravi Manca Špik

Po več kot letu dni od zadnje samostojne pesmi se ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Manca Špik vrača z novim hitom, poleg tega pa napoveduje še koncerte. V zadnjem letu je Manca osvajala glasbene lestvice zgolj v duetih. Uspešnice je nanizala z Dejanom Vunjakom, Isaacom Palmo in Erosi. Prav s slednjimi pa napoveduje prihajajočo turnejo.

Manca Špik se predstavlja z novo skladbo Serenada.Foto: Menart Records / Neo Visuals

Serenado ustvarila preverjena ekipa

Za glasbo nove Mančine melodije je tudi tokrat poskrbel hitmejker in Mančin producent Raay, besedilo pesmi pa je napisal priznan slovenski tekstopisec Rok Lunaček, ki z Raayjem zadnja tri leta ustvarja Mančine uspešnice. Da se bo med njih zapisala tudi Serenada, ne dvomimo!

"Vsak ima pesem, ki ga spominja na nekaj lepega. Na ljubezen, na lepe dogodke, na nekaj, kar te ponese v nostalgijo. O tem govori skladba Serenada. Dolgo časa smo iskali novi zvok in svežo zgodbo, s katero nadaljujem glasbeno pot in izjemno sem navdušena nad skladbo, še posebej, ker Serenada napoveduje mojo prvo koncertno turnejo," je ob izidu nove skladbe dejala Manca Špik, ki skupaj s skupino Erosi, s katero je posnela zadnjo uspešnico Bela barka, napoveduje koncertno turnejo po slovenskih odrih. To je hkrati tudi prva turneja za pevko, ki se jo zaradi izjemno melodičnih pesmi vse bolj prijemlje vzdevek nova kraljica ljudskih src.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

8.11.2019

Katera evrovizijska preobrazba 'znanih obrazov' vas je 'sezula'?

10.11.2019

Nuša Derenda in Poskočni skozi bele oblake priklicali prvi sneg

10.11.2019

Slovenka med najlepšimi Zemljankami, a njen talent je petje

8.11.2019

'Enkratna, neponovljiva' izkušnja; Okustični in Jurasova združili moči

5.11.2019

Anja Kotar: Idejo za skladbo sem našla v puhastem roza dnevniku

Facebook

Twitter