Manca Izmajlova ponosna na Rusko zbirko: Dvanajst trenutkov

Manca Izmajlova je te dni, tik pred novim letom, predstavila glasbeni projekt – peti studijski album, na katere dela že vse od pomladi. Album je pravkar začel kampanjo na najbolj znanem svetovnem glasbenem crowdfunding portalu – PledgeMusic. Imenuje se Ruska zbirka: Dvanajst trenutkov.

Manca IzmajlovaFoto: Promo foto

Obiščite spletno stran tukaj in si poglejte video, poslušajte demo odlomke novih pesmi in si preberite vse o projektu. Naj vas navduši, kot že mesece gorim zanj jaz"

Artikli vam bodo poslani, ko bo album končan – v začetku meseca marca. Z doživetji pa lahko pričnemo takoj. Morda ne veste, s čem za Božič ali Novo leto razveseliti najdražje in tu najdete idejo ... Ali pa že zdaj priskrbite darilo nekomu za 8. marec.

Manca Izmajlova

"Gre za največji projekt doslej, ki ima potencialno več sto milijonov publike – izbor najlepših in znamenitih ruskih pesmi dvajsetega stoletja, v novih simfoničnih aranžmajih, posnet z legendarnim Ruskim državnim simfoničnim orkestrom kinematografije," nam je zaupala Manca Izmajlova, ki je ob tem še dodala: "Projekt je podprla tudi največja svetovna ruska nevladna kulturna organizacija – Russkiy mir. Tako smo lahko že pričeli s snemanjem orkestra. Za dokončanje te izjemno velike in res drage produkcije, pa se obračam na vas, poslušalce. K temu lahko pripomorete z nakupom ekskluzivnih artiklov in doživetij, ki bodo na voljo samo tekom PledgeMusic kampanje, hkrati pa s tem dobite popoln vpogled v naše ustvarjanje in vsakodnevno delo. Veliko zanimivega, nepredstavljivega, posebnega in zabavnega bo, verjemite!"

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

9.1.2018

Ob gledanju lastnega spota je našemu glasbeniku zastal dih

Facebook

Twitter