Maji Založnik se z zasedbo Moonshine zadnje čase zelo smeji

Maja Založnik, nedvomno ena naših najboljših vokalistk ter pevka z zelo značilnim in izdelanim pin-up slogom je pred dnevi z zasedbo Moonshine izdala nov videospot za optimistično pesem Smejem se, ki je bil posnet na ulicah Stare Ljubljane, iz pesmi in videospota pa optimizen in sončna energija kar sijeta.

Maja ZaložnikFoto: Taii Voss

Bodite srečni in veliko se smejte

Maja Založnik je z zasedbo Moonshine je v letu 2015 izdala pesem You are my life, skladba je kasneje dobila tudi video preobleko, letošnjega leta pa so prav tako pod okriljem založbe Dallas Records izdali še singel 'Smejem se', ki je osvojil radijske postaje in poslušalce z optimističnim sporočilom. Glasbo so napisalI: Kosta Madjarević, Miloš Marčeta in Zoran Zaga iz zasedbe Moonshine.

Maja je za pesem napisala besedilo in jo posvetila zaročencu, s skladbo pa nagovarja vse ljudi, ki verjamejo v ljubezen. Maja nam vsem še sporoča: "Bodite srečni in veliko se smejte".

Scenarij za videospot je napisala Megi Miloševič, posnela pa ga je produkcijska ekipa Magnetizm Productions. V videospotu se Maja nasmejana sprehaja po starem mestnem jedru in deli cvetlice mimoidočim. Med naključnimi statisti so se znašli Salome in Boris Cavazza s soprogo Ksenijo Benedetti.

Videospot je bil premierno predstavljen v klubu ČinČin na Tobačni ulici, po premierni predstavitvi pa je Maja z zasedbo Moonshine vsem prisotnim še priredila nepozaben koncert, kjer so predstavili avtorske pesmi in priredbe in ponovno navdušili vse prisotne. Maja je lastnica neverjetnega glasu, odlikuje jo odrska karizma in koketiranje z občinstvom, zato je vsak njihov nastop prava poslastica za oči in ušesa! Na koncertu so predstavili tudi prihajajoči avtorski singel z naslovom Together, ki bo predvidoma izšel letošnjega oktobra, izvajali pa so priredbe znanih izvajalcev – skladbe Alicie Keys, Beyonce in Bruno Marsa.

Maja Založnik & MoonshineFoto: Taii Voss
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter