Maja Založnik pesem posvetila možu

Vrhunska glasbenica Maja Založnik je poznana po izredno močnem glasu in značilnem pin up stilu. Mnogi se je spominjajo po njeni uspešni uvrstitvi na tekmovanju The Voice Of Germany, kjer se je uvrstila v odlični tretji krog, prepevala pa je tudi v drugih šovih.

Maja Založnik in MoonshineFoto: Boštjan Tacol

Pesem je nastala že kar nekaj časa nazaj in ima dva pomena. Prvi pomen je ta da je glasba moje življenje in brez nje ne morem živeti. Ko sem spoznala svojega bodočega moža, sem jo posvetila njemu, in drugi pomen je ljubezenski, saj jo pojem partnerju, kateri je zame pravi in mi pomeni vse moje življenje.

Maja Založnik

Glasbenica, ki je med drugim prepevala tudi kot spremljevalna vokalistka na letošnji Emi, je leta 2015 začela nastopati z zasedbo Moonshine iz Novega Sada. Z njimi Maja Založnik nastopa še danes ter ustvarja različne in odmevne glasbene zgodbe. "Člani skupine Moonshine so basist Kosta Madjarevic, klaviaturist Miloš Marčeta, kitarist Dejan Ognjanovac, bobnar Nebojša Vučenovič. Bend se je sestavil za projekt Moonshine in je z menoj aktiven že dve leti," nam je zaupala glasbenica Maja Založnik, ki je ponosna na skupen prvi izdelek, torej pesem You Are My Life

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

10.1.2018

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija v komediji presenečenj

Facebook

Twitter