Maja Založnik: Nikoli ne obupajte

Marca letošnjega leta je Maja Založnik, priznana vokalistka, s skupino Moonshine izdala prvi avtorski studijski album Pieces. Majo smo večkrat občudovali, kako suvereno izvaja skladbe največjih svetovnih zvezd, z avtorskim albumom pa je končno spregovorila še Maja sama. Z novim singlom nam sporoča: Nikoli ne obupajte, Never Will Give Up.

Maja Založnik: sledite svojemu srcu, bodite zvesti sami sebi in bodite srečni.Foto: LR Photography

Pesem govori o tem, da ne glede kaj se zgodi, ne bom odnehala, in bom vztrajala pri svojem, da pridem do svojih želja in planov. Tudi ob padcu vstanem in grem dalje. Sporočilo je, da ne smemo nikoli obupati in odnehati, če si nekaj zelo želiš, delaj na tem in enkrat se ti bo uresničilo. Nekateri prehitro obupajo zaradi zunanjih dejavnikov, ali pa se ne znajo ločiti od telefona… Zato pravim, sledite svojemu srcu, bodite zvesti sami sebi in bodite srečni!

Maja Založnik

V letu 2015 je Maja začela sodelovati s srbsko glasbeno skupino Moonshine s katero je sprva posnela skladbo You are my life, kasneje je sledil tudi videospot. Kljub veliki razdalji Ljubljana-Novi Sad, so na tej relaciji preigrali mnogo koncertov. Družba uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev se je ujela, zaiskrila se je iskrica in začutila želja, da bi lahko naredili 'nekaj več'. Vso energijo, izkušnje in razigranost, ki jih delijo s svojimi poslušalci na koncertih, so tako letos strnili na prvem skupnem albumu.

Avtorske skladbe z nove plošče Pieces izvirajo iz osebnih spoznanj, občutkov in ustvarjalne inovativnosti vseh članov benda. Predvsem pa predstavljajo nekaj novega in stilsko drugačnega iz Majine strani.

Maja Založnik je ena izmed boljših vokalistk na sončni strani Alp.Foto: LR Photography

Maja & Moonshine so imeli nedavno uspešen nastop v Jazz Klubu na Ljubljanskem gradu, kjer so poleg uspešnic odigrali tudi skladbe iz albuma Pieces. "Nič ni lepšega, kot to, ko občinstvo toplo sprejme tvoje pesmi," je navdušena Maja.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

12.12.2019

Helena Blagne je led in sol, sonce in sladkor, nostalgija in sedanjost

11.12.2019

Nina Pušlar se spominja svoje prve zmage na Bitki talentov

11.12.2019

Nekdanjega Modrijana, Darka Mlakarja, so se dotaknile solze sreče

11.12.2019

Ditka je v praznično skladbo Warm Hearts vključila člane svoje družine

9.12.2019

Werner in Darja Gajšek poklonila Simoni Weiss prav posebno pesem

Facebook

Twitter