EKSKLUZIVNI INTERVJU

Maja Keuc razkrila svoje evrovizijske načrte, o Lei Sirk pa je povedala ...

Amaya (Maja Keuc), ki že nekaj časa živi v Stockholmu je na Emi 2018 predstavila novi singel Concrete, ki ga je napisala s švedskimi avtorji. Ker je Maja vedno polna zanimivih zgodb, smo njen obisk izkoristili za prijeten klepet. Zgovorna pevka se je spomnila zmagoslavja na Emi 2011, dotaknili pa smo se tudi aktualne zmagovalke Eme, Lee Sirk ...

Maja Keuc (Amaya) je novo pesem predstavila na Emi 2018.Foto: Jani Ugrin

Concrete ima zelo nalezljiv ritem in melodijo, za katerega Amaya pravi, da je namensko takšen, da sporočilo dobi hudomušen prizvok in da se iz vsake boleče izkušnje da ogromno naučiti. Sedaj to zgodbo vidi z novimi očmi, z distanco, sploh odkar je že srečno zaljubljena v svojega Jonaha že šest let. Želi si, da bi si vsi s podobnimi izkušnjami zavrteli to pesem in zraven zaplesali ter se vsemu skupaj v sebi malce nasmejali.

Seveda pa naprej o njeni novi pesmi, ki je nastala na otočku sredi Stockholma, kjer stoji čarobni studio Bennyja Anderssona, glavnega člana skupine ABBA. "Concrete govori o tem kako smo se včasih pripravljeni namensko slepiti, ko nam je nekdo zelo všeč, čeprav vemo, da ta odnos za nas ni zdrav, a smo za tiste lepe trenutke pripravljeni prenesti vse slabo," pove Maja Keuc, ki pravi, da je tudi sama dala skozi takšno bolečo izkušnjo o kateri pa še nikoli ni napisala nobene pesmi in ta se je ponudila kar sama, ko so se s prijatelji pogovarjali o tem koliko takšnih primerov je možno videti v današnji družbi.

Še več podrobnosti pa v video prispevku spodaj.

Majina pesem Concrete ima zelo nalezljiv ritem in melodijo.Foto: Jani Ugrin
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.3.2018

Omarjevi občutki ob očitkih, da zmaga na Emi 2017 ni bila poštena

2.3.2018

Hitrojezična Prekmurka, Nika Zorjan, se z Uspavanko spominja otroštva

2.3.2018

Tanja Ribič razkrila, zakaj se je znova prijavila na Emo

28.2.2018

Nuška Drašček dosegla svoj najboljši rezultat na Emi doslej

27.2.2018

Ema 2018: Kdo je glasoval za koga ter kje je obtičala Nika Zorjan?

Facebook

Twitter