EKSKLUZIVNI INTERVJU

Maja Keuc razkrila svoje evrovizijske načrte, o Lei Sirk pa je povedala ...

Amaya (Maja Keuc), ki že nekaj časa živi v Stockholmu je na Emi 2018 predstavila novi singel Concrete, ki ga je napisala s švedskimi avtorji. Ker je Maja vedno polna zanimivih zgodb, smo njen obisk izkoristili za prijeten klepet. Zgovorna pevka se je spomnila zmagoslavja na Emi 2011, dotaknili pa smo se tudi aktualne zmagovalke Eme, Lee Sirk ...

Maja Keuc (Amaya) je novo pesem predstavila na Emi 2018.Foto: Jani Ugrin

Concrete ima zelo nalezljiv ritem in melodijo, za katerega Amaya pravi, da je namensko takšen, da sporočilo dobi hudomušen prizvok in da se iz vsake boleče izkušnje da ogromno naučiti. Sedaj to zgodbo vidi z novimi očmi, z distanco, sploh odkar je že srečno zaljubljena v svojega Jonaha že šest let. Želi si, da bi si vsi s podobnimi izkušnjami zavrteli to pesem in zraven zaplesali ter se vsemu skupaj v sebi malce nasmejali.

Seveda pa naprej o njeni novi pesmi, ki je nastala na otočku sredi Stockholma, kjer stoji čarobni studio Bennyja Anderssona, glavnega člana skupine ABBA. "Concrete govori o tem kako smo se včasih pripravljeni namensko slepiti, ko nam je nekdo zelo všeč, čeprav vemo, da ta odnos za nas ni zdrav, a smo za tiste lepe trenutke pripravljeni prenesti vse slabo," pove Maja Keuc, ki pravi, da je tudi sama dala skozi takšno bolečo izkušnjo o kateri pa še nikoli ni napisala nobene pesmi in ta se je ponudila kar sama, ko so se s prijatelji pogovarjali o tem koliko takšnih primerov je možno videti v današnji družbi.

Še več podrobnosti pa v video prispevku spodaj.

Majina pesem Concrete ima zelo nalezljiv ritem in melodijo.Foto: Jani Ugrin
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

6.9.2018

RTV Slovenija tudi uradno potrdila sodelovanje na Evroviziji 2019

2.6.2018

Kaj se po evrovizijski dogodivščini v Lizboni dogaja z Leo Sirk?

31.5.2018

Tanja Ribič na koncu popustila; zgodba Ljudje se začne z golo Tanjo

17.5.2018

Poglejte, koliko Slovencev si je ogledalo evovizijski nastop Lee Sirk

13.5.2018

Lea Sirk o tem, kaj vse se ji je zgodilo v portugalski Lizboni ...

Facebook

Twitter