Maja Keuc bo naredila nekaj, o čemer se bo še kako govorilo

Amaya (Maja Keuc), ki je na Emi 2018 premierno predstavila novi single Concrete, je končno dočakala tudi internacionalni izzid pesmi, ki ga je s koncertom proslavila na znamenitem prizorišču sredi Stockholma in sicer v POP house oziroma v Abbinem muzeju.

Maja Keuc (Amaya) je novo pesem predstavila na Emi 2018.Foto: Jani Ugrin

V POP house je skupaj s spremljevalno skupino poleg svoje nove pesmi predstavila tudi nekaj novih in neizdanih pesmih, ki so požele veliko navdušenja ter tu in tam tudi kakšno solzico.

Maja bo delček 'severa' s seboj pripeljala tudi 9. maja, kjer bo na dan Evropske zmage, na Kongresnem trgu, zapela s posebno gostjo, ki ji veliko pomeni. Ime naj ostane še v tančici skrivnosti, razkrijemo le naslednje informacije: S svojo pesmijo je navdušila švedsko občinstvo, potem pa pometla še s konkurenco na Evroviziji. Zaupamo lahko še, da se bo Maji Keuc dolgoletna želja končno uresničila.

Maja, slovenska predstavnica na Evroviziji v Düsseldorfu leta 2011, ko se je Slovenija končno prebila v finale, v katerem je nato zasedla 13. mesto, ne skriva svojih ambicij, ni je strah javno povedati, kaj si želi. Povsem je predana glasbi in to se pozna na njenih projektih.

Maja Keuc nas je leta 2011 zastopala na Pesmi Evrovizije.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2018

Ali se vrača šov Misija Evrovizija? Vse je mogoče, pravi Vanja Vardjan

21.5.2018

DreamOn z rockerskim zvokom obujajo zasanjanost in nostalgijo

21.5.2018

Kakšen je recept za srečo? Zasedba Flora & Paris odgovarja

10.5.2018

Anabel zapela Leino Hvala, ne

27.4.2018

Upam si trditi, da je Zvezda drugačna, pravi Alenka Godec

Facebook

Twitter