Ljubezen, kot jo vidi Gianni Rijavec

V Grand Hotelu Union v centru Ljubljane so te dni združili prijetno s koristnim, saj je Gianni Rijavec – v novi preobleki ter z novim glasbenim stilom – predstavil video zgodbo za pesem Ljubezen. Primorski glasbenik je skupaj s svojo ekipo pesem predstavil tudi v živo, številni povabljeni gosti pa so lahko prvič videli še ljubezensko video zgodbo.

Gianni Rijavec je s svojo ekipo predstavil presem Ljubezen.Foto: Alesh Maatko

Primorski glasbenik, ki se predstavlja v povsem novi glasbeni luči je svojo novo videozgodbo posnel – kar ob ogledu video posnetka mnogi ne bi verjeli – kar v knjižnici Franceta Bevka v Novi Gorici,  kjer so za scenografijo poskrbele sveče –  teh je bilo več kot dvesto ter veliki klavir. Ravno zaradi slednjega, ki je del knjižnice, se je Gianni Rijavec odločil, da zgodbo posnamejo v Novi Gorici.

Del scenarija za video zgodbo Ljubezen je bila – poleg godalnega kvarteta in spremljevalnega ansambla, ki so mimogrede sodelovali tudi na predstavitvi v Ljubljani – tudi Giannijeva izbranka Patricija Simonič. Naj ob tem še omenimo, da godalni kvartet sestavljajo Anja Šoštarič - I. violina, Anja Istenič - II. violina, Ajda Lemut - viola ter Petra Tavčar - čelo, v spremljevalnem ansamblu pa igrajo Arian Krašna - kitara ter vokal, Matjaž Švagelj - bas in vokal ter Mitja Tavčar - bobni in tolkala.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

9.1.2018

Ob gledanju lastnega spota je našemu glasbeniku zastal dih

Facebook

Twitter