Ljubezen, kot jo vidi Gianni Rijavec

V Grand Hotelu Union v centru Ljubljane so te dni združili prijetno s koristnim, saj je Gianni Rijavec – v novi preobleki ter z novim glasbenim stilom – predstavil video zgodbo za pesem Ljubezen. Primorski glasbenik je skupaj s svojo ekipo pesem predstavil tudi v živo, številni povabljeni gosti pa so lahko prvič videli še ljubezensko video zgodbo.

Gianni Rijavec je s svojo ekipo predstavil presem Ljubezen.Foto: Alesh Maatko

Primorski glasbenik, ki se predstavlja v povsem novi glasbeni luči je svojo novo videozgodbo posnel – kar ob ogledu video posnetka mnogi ne bi verjeli – kar v knjižnici Franceta Bevka v Novi Gorici,  kjer so za scenografijo poskrbele sveče –  teh je bilo več kot dvesto ter veliki klavir. Ravno zaradi slednjega, ki je del knjižnice, se je Gianni Rijavec odločil, da zgodbo posnamejo v Novi Gorici.

Del scenarija za video zgodbo Ljubezen je bila – poleg godalnega kvarteta in spremljevalnega ansambla, ki so mimogrede sodelovali tudi na predstavitvi v Ljubljani – tudi Giannijeva izbranka Patricija Simonič. Naj ob tem še omenimo, da godalni kvartet sestavljajo Anja Šoštarič - I. violina, Anja Istenič - II. violina, Ajda Lemut - viola ter Petra Tavčar - čelo, v spremljevalnem ansamblu pa igrajo Arian Krašna - kitara ter vokal, Matjaž Švagelj - bas in vokal ter Mitja Tavčar - bobni in tolkala.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.4.2018

To je pesem, ki je združila Jana Plestenjaka in Challeta Salleta

19.4.2018

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki jo je spoznal na ulici

19.4.2018

Žan Serčič: Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt

17.4.2018

Voditeljica Eme, Raiven, zaigrala v Evripidovi tragediji Trojanke

17.4.2018

Zasavski Orleki že napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Facebook

Twitter