Lea Sirk o tem, kaj vse se ji je zgodilo v portugalski Lizboni ...

Po izjemnem nastopu na Pesmi Evrovizije se Lea Sirk, ki je v drugem predizboru osvojila 8. mesto, v velikem finalu pa je končala na 22. mestu, odpravlja na vseslovensko turnejo z naslovom Hvala, ne! Še pred tem je naša Primorka strnila svoje misli o Pesmi Evrovizije, glasbi, točkovanju ter še o marsičem, kar se ji je zgodilo v portugalski Lizboni.

Lea SirkFoto: Alesh Maatko

Vedno nasmejana, energiča in pozitivna Primorka je zadnje dva tedna očarala vso Evropo. S svojo sproščenostjo in nalezljivim nasmehom je vedno znova, nehote, opozarjala nase. Kdorkoli jo je spoznal, se je z lahkoto nalezel njenega smeha. Vsak njen nastop so vedno pospremili bučni aplavzi. Vse zbrane pa vedno znova navdušile tudi Leine dogodivščine, ki so še najbolj mrkim obrazom narisale nasmeh na obraz.

Svojo solistično pevsko kariero je mamica dveh deklic gradila vzporedno, počasi in vztrajno. V desetih letih pevske kariere je izkusila in se naučila veliko. Zdaj pa je prišel njen čas, da stopi na oder kot solistka in da publiko to, kar si je vedno želela. Ker ve, da se le trdo delo obrestuje, po vrnitvi domov ne bo počivala, saj jo prvi nastop čaka že v soboto.

»Nastopiti na Pesmi Evrovizije je nepozabna izkušnja, ampak se že neizmerno veselim prihoda domov. Moje misli so že usmerjene na vseslovensko turnejo #hvalane,« je po finalu dejala Lea. Kaj vse pa meni o letošnji Evroviziji, pa v spodnjem prispevku.

Naša Primorka je v finalu zasedla 22. mesto.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

7.6.2019

ZalaGasper z novo pesmijo Come to me ciljata na tuje glasbene trge

20.5.2019

Poglejte, koliko Slovencev si je ogledalo naš evrovizijski nastop

19.5.2019

Zala in Gašper po finalu presrečna in nasmejana kot že dolgo ne; poglejte!

16.5.2019

Zala in Gašper po prvem predizboru: Nočeva, da naju napačno razumete

15.5.2019

Tel Aviv 2019: Kaj sta po razglasitvi rezultatov povedala Zala in Gašper?

Facebook

Twitter