Lea Sirk o tem, kaj vse se ji je zgodilo v portugalski Lizboni ...

Po izjemnem nastopu na Pesmi Evrovizije se Lea Sirk, ki je v drugem predizboru osvojila 8. mesto, v velikem finalu pa je končala na 22. mestu, odpravlja na vseslovensko turnejo z naslovom Hvala, ne! Še pred tem je naša Primorka strnila svoje misli o Pesmi Evrovizije, glasbi, točkovanju ter še o marsičem, kar se ji je zgodilo v portugalski Lizboni.

Lea SirkFoto: Alesh Maatko

Vedno nasmejana, energiča in pozitivna Primorka je zadnje dva tedna očarala vso Evropo. S svojo sproščenostjo in nalezljivim nasmehom je vedno znova, nehote, opozarjala nase. Kdorkoli jo je spoznal, se je z lahkoto nalezel njenega smeha. Vsak njen nastop so vedno pospremili bučni aplavzi. Vse zbrane pa vedno znova navdušile tudi Leine dogodivščine, ki so še najbolj mrkim obrazom narisale nasmeh na obraz.

Svojo solistično pevsko kariero je mamica dveh deklic gradila vzporedno, počasi in vztrajno. V desetih letih pevske kariere je izkusila in se naučila veliko. Zdaj pa je prišel njen čas, da stopi na oder kot solistka in da publiko to, kar si je vedno želela. Ker ve, da se le trdo delo obrestuje, po vrnitvi domov ne bo počivala, saj jo prvi nastop čaka že v soboto.

»Nastopiti na Pesmi Evrovizije je nepozabna izkušnja, ampak se že neizmerno veselim prihoda domov. Moje misli so že usmerjene na vseslovensko turnejo #hvalane,« je po finalu dejala Lea. Kaj vse pa meni o letošnji Evroviziji, pa v spodnjem prispevku.

Naša Primorka je v finalu zasedla 22. mesto.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.3.2019

Metulji plešejo iz Eme 2019 dobili še vizualno podobo, tudi ljudsko

17.3.2019

Zala Kralj & Gašper Šantl predstavila angleško besedilo za pesem Sebi

16.3.2019

'Majmuna' Lee Sirk zasenčila Ema

15.3.2019

Kim Begović – v spotu tako vroča, da ji še ogenj ne pride do živega

25.2.2019

Mojster vokalnih preskokov inoT v pesem Sebi vpletel kar deset hitov

Facebook

Twitter