Lea Likar želi s 'cvetjem v jeseni' opogumiti vse, ki čakajo in hrepenijo

Vse ljubezenske zgodbe niso vedno cvetoče. Pri nekaterih ljubezen oveni, saj ni dovolj negovana, drugi morda ne ujamejo tistega pravega trenutka, ali pa so želje in cilji dveh duš premalo uglašeni. In kakšna je nova zgodba, ki jo predstavlja Lea Likar?

Lea LikarFoto: Nejc Lasić

Zgodba, ki jo je tekstopisec namenil tej skladbi, je Lei Likar iz preteklosti še kako znana, zato jo je brez težav odpela, kot bi bila njena. Topli in svetli dnevi so zanjo že prišli, s pesmijo pa želi opogumiti vse, ki še čakajo in hrepenijo. Če maj ne upraviči svojega slovesa, pa bo morda cvetje v jeseni toliko bolj dišeče.

Kot solistka ali spremljevalna vokalistka je nastopala na vseh večjih slovenskih festivalih, svoj vokal pa je posodila tudi v promocijskem videospotu mesta Ljubljana – Ljubljena, ki so ga intenzivno predvajali v času evropskega košarkaškega prvenstva v Sloveniji.

Cvetje v jeseni je njena nova pesem, ki jo na radijske postaje pošilja kot svoj že osmi singel.

Lea Likar, sicer odločna Kočevka, ni uspela izbrati med psihologijo in glasbo, zato sedaj počne oboje. Navdihujejo jo življenjske zgodbe, ki jih rada s svojo interpretacijo prenaša ljudem preko svojega najljubšega medija – pesmi.

Njen glas lahko čutno poboža ali pa predrami, privzdigne. Neprenehoma išče sebi lasten izraz in iskrenost izvedbe. Nežna duša in močan temperament sta jo pripeljala do žanrsko različnih sodelovanj z uveljavljenimi slovenskimi glasbeniki: Uroš Perič, Samuel Lucas, Alenka Godec, Tinkara Kovač, Jadranka Juras, Bilbi, Šukar, Alya, Andraž Hribar, Vocabella, zasedba Kranjci ...

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

4.12.2018

Vrhunski glasbenik Samuel Lucas bo razkril še več sebe kot doslej

Facebook

Twitter