Lea Likar želi s 'cvetjem v jeseni' opogumiti vse, ki čakajo in hrepenijo

Vse ljubezenske zgodbe niso vedno cvetoče. Pri nekaterih ljubezen oveni, saj ni dovolj negovana, drugi morda ne ujamejo tistega pravega trenutka, ali pa so želje in cilji dveh duš premalo uglašeni. In kakšna je nova zgodba, ki jo predstavlja Lea Likar?

Lea LikarFoto: Nejc Lasić

Zgodba, ki jo je tekstopisec namenil tej skladbi, je Lei Likar iz preteklosti še kako znana, zato jo je brez težav odpela, kot bi bila njena. Topli in svetli dnevi so zanjo že prišli, s pesmijo pa želi opogumiti vse, ki še čakajo in hrepenijo. Če maj ne upraviči svojega slovesa, pa bo morda cvetje v jeseni toliko bolj dišeče.

Kot solistka ali spremljevalna vokalistka je nastopala na vseh večjih slovenskih festivalih, svoj vokal pa je posodila tudi v promocijskem videospotu mesta Ljubljana – Ljubljena, ki so ga intenzivno predvajali v času evropskega košarkaškega prvenstva v Sloveniji.

Cvetje v jeseni je njena nova pesem, ki jo na radijske postaje pošilja kot svoj že osmi singel.

Lea Likar, sicer odločna Kočevka, ni uspela izbrati med psihologijo in glasbo, zato sedaj počne oboje. Navdihujejo jo življenjske zgodbe, ki jih rada s svojo interpretacijo prenaša ljudem preko svojega najljubšega medija – pesmi.

Njen glas lahko čutno poboža ali pa predrami, privzdigne. Neprenehoma išče sebi lasten izraz in iskrenost izvedbe. Nežna duša in močan temperament sta jo pripeljala do žanrsko različnih sodelovanj z uveljavljenimi slovenskimi glasbeniki: Uroš Perič, Samuel Lucas, Alenka Godec, Tinkara Kovač, Jadranka Juras, Bilbi, Šukar, Alya, Andraž Hribar, Vocabella, zasedba Kranjci ...

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter