Ksenija Šašek se želi predstaviti kot kvalitetna glasbenica

Mlada pevka Ksenija Šašek predstavlja svojo prvo avtorsko skladbo s čutno interpretacijo. Pesem Ne pusti me čakati je ustvaril (glasbo in besedilo) Gaber Marolt, za zvočno podobo je poskrbel producentski tim Borisson/Lukman, pod vizualizacijo nove sklabe pa se je podpisala agencija Ajmer.

Ksenija Šašek, ki je sicer nase opozorila že s priredbo Ne bodi kot drugi, katero je v originalu pela Ditka Haberl, se s petjem ukvarja že precej časa ter nastopa s številnimi izvajalci.

In kdo sploh je Ksenija? Ksenija prihaja iz Dolenjske, Sloveniji pa se želi predstaviti kot kvalitetna glasbenica, zato se je odločila za sodelovanje s producentskim timom Borisson/Lukman, ki je odgovoren za marsikatero uspešnico in je tudi tokrat poskrbel za odlično zvočno podobo, svežo glasbo in bogato besedilo.

Ksenija prihaja iz Dolenjske ...Foto: Menart Records

Kmalu sledi predstavitev

Ksenijo boste lahko videli na velikem odru v Celju, kjer bo s skupino nastopila 25. avgusta na dobrodelni prireditvi Noč na letališču v Celju.

Za pesem je pevka posnela tudi čutna videopodoba v kateri poleg Ksenije nastopajo Polona Pavlin, Mateja Železnik in Boštjan Knap. V dveh kadrih boste lahko ujeli tudi Borissona na kitari. Velika zahvala gre ekipi Grand Hotela Primus na Ptuju, ki je za namen snemanja prijazno odstopila luksuzni apartma Primož. Preostali stali del videa je ujel čudovite kadre iz Ptujskega starega mestnega jedra.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.4.2018

To je pesem, ki je združila Jana Plestenjaka in Challeta Salleta

19.4.2018

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki jo je spoznal na ulici

19.4.2018

Žan Serčič: Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt

17.4.2018

Voditeljica Eme, Raiven, zaigrala v Evripidovi tragediji Trojanke

17.4.2018

Zasavski Orleki že napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Facebook

Twitter