Klemen Slakonja ne bo vodil Eme

Čeprav nas do Eme 2018 loči se slab mesec, razvedrilni program nacionalne televizije še vedno molči tako o datumih, voditeljih, glasbenih gostih kot tudi o pesmih, ki jih vsi najbolj pričakujemo. Kljub temu nam je uspelo izvedeti, da naj bi se predizbor zgodil 17. februarja, teden dni kasneje, 24. februarja pa še veliki finale.

Klemen Slakonja, kot pravi, ne bo vodil Eme.Foto: Jani Ugrin

Za voditelja Eme bi si mnogi znova želeli videti igralca, mojstra preobrazb ter televizijskega voditelja Klemna Slakonjo, a žal se to letos še ne bo uresničilo."Lani nekako nisem imel motiva za vodenje Eme, tako da sem sodelovanje zavrnil. Prireditev je na Gospodarskem razstavišču na koncu izgledala vrhunsko in ob ogledu sem ponovno dobil zagon in veselil sem se že vodenja letošnje prireditve. A izkazalo se je, da se Ema z Gospodarskega razstavišča spet seli v Studio 1 Televizije Slovenija, korak nazaj po mojem mnenju, tako da sem sodelovanje ponovno zavrnil," je povedal Klemen Slakonja.

Seveda ob tem nismo mogli mimo vprašanja, ali je možno, glede na to, da se je o tem že veliko govorilo, ali bi nas lahko kdaj zastopal na tem velikem glasbenem tekmovanju? "Že od otroških let, sploh pa po letih ukvarjanja z Emo in Evrovizijo čutim veliko povezanost s samo Evrovizijo, tako da je tudi to, da enkrat Slovenijo zastopam na tem cirkusu, mogoče. S pesmijo, s katero bi verjel v zmago," je bil jasen Slakonja, za katerega bomo morda enkrat v prihodnosti le stiskali pesti za zmago.

EMA 2018: Kdo je kdaj na Emi pred Emo - Kdo bo sestavljal komisijo - Kdo je krojil usodo Eme

Sorodne novice

2.6.2018

Kaj se po evrovizijski dogodivščini v Lizboni dogaja z Leo Sirk?

31.5.2018

Tanja Ribič na koncu popustila; zgodba Ljudje se začne z golo Tanjo

17.5.2018

Poglejte, koliko Slovencev si je ogledalo evovizijski nastop Lee Sirk

13.5.2018

Lea Sirk o tem, kaj vse se ji je zgodilo v portugalski Lizboni ...

11.5.2018

Lizbona 2018: Kaj o svojem triumfalnem nastopu meni Lea Sirk?

Facebook

Twitter