Klara Jazbec: Vse se lahko zgodi!

Mlado pevko Klaro Jazbec poznamo kot polfinalistko oddaje Je Bella Cesta, ki jo je pred šestimi leti vodil Klemen Slakonja. Kasneje je nastopila na odru oddaje Slovenija ima talent, kjer se je predstavila s prvo lastno skladbo MilIjon in ena.

Klara Jazbec Foto: Osebni album

Prav ta skladba pa je mlado izvajalko postavila na glasbeni zemljevid, saj je bila v letu 2017 druga najbolj predvajana skladba leta. Še preden bo Klara izdala svoj prvi album, ki ga končuje v New Yorku, pa se že predstavlja s pesmijo Vse se lahko zgodi (delček besedila: ... List se obrne, ta svet mimo mene hiti, o o o, Tisoč želja imam, a vse, kar jaz rabim, si ti, o o o , Pošiljaš iz daljave poljube mi na oči, o o o , A jaz komaj čakam, da čutim spet tvoj dotik, o o o ..., Ref.: (ker) ko te gledam, ta svet se mi lepši zdi, (in) ko sem s tabo, vsak dan je prijetnejši, (in) ko te vidim, nasmeh se nariše mi, (in) ko sva skupaj, vse se lahko zgodi ...)

Pesem Vse se lahko zgodi je nastala ob navdihu ustvarjanja težko pričakovane nove zvočne in grafične podobe POP TV. Odpela jo je obetavna pevka, tekmovalka šeste sezone šova Slovenija ima talent, Klara Jazbec.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.10.2019

Kaj vse je na koncertu v Ljubljani pokazala Marija Šerifović

19.10.2019

Tu in zdaj! Bomb Shell skupaj z znanim obrazom, Petro Zore

19.10.2019

Slavko Ivančić v še eni prijetni melodiji, ki je obarvana z morjem

16.10.2019

O tem koncertu glasbenice Ditke se bo še veliko govorilo

15.10.2019

Marija Šerifović: Pripravite se na potres, ki ga bomo sprožili skupaj!

Facebook

Twitter