Kje je bila zadnje dni pevka Alya?

Po koncertno razgibani jeseni in prazničnem decembru Alya znova navdušuje s koncerti. Za valentinovo je zmagovalka Melodij Morja in Sonca 2016 pogrela srčke v Gornji Radgoni, dan kasneje pa še v Braslovčah. Kako? Preberite v nadaljevanju …

Alya je predstavila stare in nove uspešnice.Foto: Matic Gabrijel

V izjemnem vzdušju se je Alya na obeh koncertih predstavila na posebni sceni. Sedežna garnitura, lučke, svečke in preproge so nastopu vdihnili poseben čar. Tako glasbeniki na odru kot obiskovalci pred njim so se počutili kot doma v dnevni sobi. Piko na i so dodali posebni gosti: na razprodanem koncertu v Kulturnem domu v Gornji Radgoni vokalni kvintet Aeternum in otroški pevski zbor osnovne šole Gornja Radgona, v polni dvorani Kulturnega doma v Braslovčah pa Kvatropirci in mladinski pevski zbor osnovne šole Braslovče.

Vzdušje na obeh koncertih je bilo – predvsem zaradi čudovitega občinstva – izjemno. Po koncu nastopa je sledilo tudi razvajanje s penino Alya (Ragonske Gorice) ter druženje in fotografiranje s simpatično Mozirjanko.

Vedno nasmejana in enegična Alya je tokrat predstavila v celoti na novo aranžirane stare uspešnice in nove pesmi. Akustičnim izvedbam je dodala violino, ki jo igra ena od spremljevalnih pevk - Saša Matajič, medtem ko druga - Lucija Marčič - igra na tolkala, spremljevalno zasedbo pa sestavljajo: Luka Jošovc (bobni), Nejc Ušlakar (kitara), Marko Turk (bas) in Tadej Gruškovnjak (klaviature).

Alya s svojo spremljevalno skupino.Foto: Matic Gabrijel
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.12.2018

Helena Blagne napolnila Halo Tivoli, njena publika uživala ob uspešnicah

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

Facebook

Twitter