Kje je bila zadnje dni pevka Alya?

Po koncertno razgibani jeseni in prazničnem decembru Alya znova navdušuje s koncerti. Za valentinovo je zmagovalka Melodij Morja in Sonca 2016 pogrela srčke v Gornji Radgoni, dan kasneje pa še v Braslovčah. Kako? Preberite v nadaljevanju …

Alya je predstavila stare in nove uspešnice.Foto: Matic Gabrijel

V izjemnem vzdušju se je Alya na obeh koncertih predstavila na posebni sceni. Sedežna garnitura, lučke, svečke in preproge so nastopu vdihnili poseben čar. Tako glasbeniki na odru kot obiskovalci pred njim so se počutili kot doma v dnevni sobi. Piko na i so dodali posebni gosti: na razprodanem koncertu v Kulturnem domu v Gornji Radgoni vokalni kvintet Aeternum in otroški pevski zbor osnovne šole Gornja Radgona, v polni dvorani Kulturnega doma v Braslovčah pa Kvatropirci in mladinski pevski zbor osnovne šole Braslovče.

Vzdušje na obeh koncertih je bilo – predvsem zaradi čudovitega občinstva – izjemno. Po koncu nastopa je sledilo tudi razvajanje s penino Alya (Ragonske Gorice) ter druženje in fotografiranje s simpatično Mozirjanko.

Vedno nasmejana in enegična Alya je tokrat predstavila v celoti na novo aranžirane stare uspešnice in nove pesmi. Akustičnim izvedbam je dodala violino, ki jo igra ena od spremljevalnih pevk - Saša Matajič, medtem ko druga - Lucija Marčič - igra na tolkala, spremljevalno zasedbo pa sestavljajo: Luka Jošovc (bobni), Nejc Ušlakar (kitara), Marko Turk (bas) in Tadej Gruškovnjak (klaviature).

Alya s svojo spremljevalno skupino.Foto: Matic Gabrijel
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.6.2018

Grammyjevi nagrajenci plačali poravnavo Janu Plestenjaku

20.6.2018

Kako si plesna zvezda Gašper Rifelj predstavlja Hotel za dva?

19.6.2018

Brendi se je znal z glasbo dotakniti predvsem preprostih ljudi

18.6.2018

Vroči Kubanec Lazaro Zumeta, član ekipe Tanje Žagar, vabi na kopanje

14.6.2018

To je novi izdelek, ki ga je Šank Rock posnel kar s pametnim telefonom

Facebook

Twitter