Katero festivalsko uspešnico so prelevili v 'a capella' preobleko?

Anabel – najbolj predvajana nova pevka letošnjega leta, ki je slavila na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe (poprock večer), predstavlja svoje prvo glasbeno sodelovanje. Uspešnico Ob kavi je skupaj s skupino Bassless preoblekla v zanimivo zgodbico.

Anabel in BasslessFoto: Marko Maag

Mlada, kreativna pevka, ki prihaja iz okolice Celja, je takoj po zmagi na festivalu doživela velik uspeh s pesmijo Ob kavi na radijskih postajah, poleti pa je že začela intenzivno nastopati. Zmaga na festivalu Poprock, v okviru Dnevov slovenske zabavne glasbe na RTV Sloveniji, ji je dala ogromno energije in motivacije za delo naprej.

Po prvih samostojnih daljših nastopih in koncertih, te dni predstavlja svojo prvo uspešnico v zanimivem glasbenem sodelovanju s skupino Bassless. Skupino sestavljajo odlični vokalisti, in sicer Karin Možina, Nastja Vodenik, Kristjan Virtič, Klemen Brezavšček in Matej Virtič. Skupina Bassless je poskrbela za nov, vokalni aranžma, ki da pesmi prav poseben pečat.

Anabel te dni čaka veliko nastopov, precej časa pa nameni tudi kreativnemu ustvarjanju v studiu, kjer intenzivno pripravlja novo pesem, ki jo boste lahko slišali že kmalu!

Anabel je s kavo prepričala strokovno komisijo in nato še ljudstvo.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

6.10.2017

Glavno besedo pri sanremskemu festivalu bo imel Claudio Baglioni

13.8.2017

Glasbeni festival FeNS odskočna deska za mnoga mlada grla

25.7.2017

Da je Blejski zlati mikrofon vse bolj uspešen, je zaslužen Raayev oče

22.7.2017

Na festivalu Marco Polo Fest slavila tudi slovenska pevka Vanja Kuštrin

20.7.2017

Anika Horvat: MMS je moj festival, nanj me vežejo posebni spomini

Facebook

Twitter