Kam ste šli, prijatelji, se sprašuje Saša Lendero?

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki je pred leti sodelovala na slovenskem evrovizijskem izboru, poleg tega pa je v slovenski radijski eter poslala že lepo število brezčasnih uspešnic (Ne grem na kolena, Levinja, Mandoline, Metulj, Mama, ljubim cigana Jana, Luna, Mamma Mia, Da ne padem dol ter drugih), je bila s svojo ekipo znova ustvarjalna ...

Tako je nastala povsem nova, čustvena ter izpovedna pesem Kam ste šli, prijatelji, ki je kljub kančku nostalgije, vendarle takšna kot Saša – pozitivna in živahna. Nov radijski singel znova združuje vse, kar potrebuje pesem za to, da postane uspešnica – izrazito melodijo, čustven naboj in izpovedno besedilo in tisto nekaj, kar se zasidra v uho in spomin.

Saša LenderoFoto: Lendero & Co.

In kaj ob vsem skupaj pravi priljubljena pevka? "Življenje prinese vse!" pravi simpatična pevka, ki ob tem še doda: "Smeh in solze, vse dobimo! Ljudje pridejo v naša življenja in jih obogatijo. Nekatera poznanstva se na žalost nekje na poti zorenja in življenja izgubijo, a del nas ostanejo za vedno. V srcu jih nosimo naprej! Ta pesem je posvečena prijateljem – tistim, ki so z nami in tistim, ki jih nosimo v srcu. Eni in drugi ne bodo nikoli pozabljeni," pravi Saša.

SImpatična pevka nam ob tem še zaupa, da ne bo nikoli pozabila mladostnih sanj in želja ter vseh norih idej oziroma tako kot poje v pesmi: "Skupaj s spomini zaklenili smo jih v srce, za slabe dni ..."

Kot smo izvedeli, bi morala biti pesem končana že pred poletjem, vendar so takrat Sašo Lendero k sodelovanju povabili fantje priljubljene hrvaške zasedbe Barabe. Menda so bili zelo simpatični in prepričljivi, saj se je v radijskemu že čez nekaj tednov vrtela njihova skupna uspešnica Mišolovka (oziroma Diagnoza), ki pa so jo posneli v hrvaškem jeziku.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.4.2018

To je pesem, ki je združila Jana Plestenjaka in Challeta Salleta

19.4.2018

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki jo je spoznal na ulici

19.4.2018

Žan Serčič: Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt

17.4.2018

Voditeljica Eme, Raiven, zaigrala v Evripidovi tragediji Trojanke

17.4.2018

Zasavski Orleki že napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Facebook

Twitter