Kam ste šli, prijatelji, se sprašuje Saša Lendero?

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki je pred leti sodelovala na slovenskem evrovizijskem izboru, poleg tega pa je v slovenski radijski eter poslala že lepo število brezčasnih uspešnic (Ne grem na kolena, Levinja, Mandoline, Metulj, Mama, ljubim cigana Jana, Luna, Mamma Mia, Da ne padem dol ter drugih), je bila s svojo ekipo znova ustvarjalna ...

Tako je nastala povsem nova, čustvena ter izpovedna pesem Kam ste šli, prijatelji, ki je kljub kančku nostalgije, vendarle takšna kot Saša – pozitivna in živahna. Nov radijski singel znova združuje vse, kar potrebuje pesem za to, da postane uspešnica – izrazito melodijo, čustven naboj in izpovedno besedilo in tisto nekaj, kar se zasidra v uho in spomin.

Saša LenderoFoto: Lendero & Co.

In kaj ob vsem skupaj pravi priljubljena pevka? "Življenje prinese vse!" pravi simpatična pevka, ki ob tem še doda: "Smeh in solze, vse dobimo! Ljudje pridejo v naša življenja in jih obogatijo. Nekatera poznanstva se na žalost nekje na poti zorenja in življenja izgubijo, a del nas ostanejo za vedno. V srcu jih nosimo naprej! Ta pesem je posvečena prijateljem – tistim, ki so z nami in tistim, ki jih nosimo v srcu. Eni in drugi ne bodo nikoli pozabljeni," pravi Saša.

SImpatična pevka nam ob tem še zaupa, da ne bo nikoli pozabila mladostnih sanj in želja ter vseh norih idej oziroma tako kot poje v pesmi: "Skupaj s spomini zaklenili smo jih v srce, za slabe dni ..."

Kot smo izvedeli, bi morala biti pesem končana že pred poletjem, vendar so takrat Sašo Lendero k sodelovanju povabili fantje priljubljene hrvaške zasedbe Barabe. Menda so bili zelo simpatični in prepričljivi, saj se je v radijskemu že čez nekaj tednov vrtela njihova skupna uspešnica Mišolovka (oziroma Diagnoza), ki pa so jo posneli v hrvaškem jeziku.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.10.2018

Romantični Domen Kumer: Bistvo prave ljubezni je v tem, 'da je to – to'

21.10.2018

Poglejte, kaj bo ušpičil Slakonja!

15.10.2018

Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

15.10.2018

Novi fosili so še vedno za ples

14.10.2018

Adi Smolar po sedmih letih z novimi življenjskimi modrostmi

Facebook

Twitter