Kakšni so jesenski načrti Lee Sirk? Najprej nova pesem, nato koncerti

Jesen ima to krivico, da nasledi mnogim najljubši letni čas, poletje. Kljub temu pa so njena barvitost in vse novosti, ki jih letos pripravlja Lea Sirk, letošnjo jesen naredili tako zelo posebno, da se je mnogi, na čelu z njo, zelo veselijo. Poglejte, zakaj ...

Priljubljena Primorka za jesen napoveduje še eno novo pesem.Foto: Alesh Maatko

Po prihodu z Evrovizije meseca maja Lea Sirk ni imela niti dneva počitka, tako da je svojo evrovizijsko zgodbo lepo nadgradila s koncerti s svojim novim bandom. Še pred poletnim oddihom so nastopili v Celju, Radencih, Ajdovščini, Portorožu, Vipolžah, Komnu, Brežicah, Bovcu in Ljubljani. Ob koncertih je Lea ustvarila novo pesem, Moj profil, ki jo je na poletnem festivalu Melodije morja in sonca popeljala do zmage.

Lea Sirk je letos osvojila tudi poletne melodije.Foto: Alesh Maatko

Konec poletja je bilo ob Leini tradicionalni poletni šoli Glasbeno izobraževanje Cirque zaznamovano s koncerti. Leo z bandom pa so gledalci lahko videli v Izoli, Hrastniku, Ravnah na Koroškem, Šentilju in Velenju. Lea je uživala na odru, kjer se počuti kot riba v vodi, publika pa seveda z njo. Ravno zaradi dobrih odzivov bo Lea svojo jesen zaznamovala na dva načina – z novo pesmijo, ki prihaja začetek novembra ter z odličnimi koncerti.

V Lizboni nam je Lea Sirk pripela težko pričakovano finale.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter