Kako sta se Martina Kajfež in Jan Plestenjak znašla v vlogi zakoncev

Eden najuspešnejših glasbenikov in ustvarjalcev uspešnic pri nas, je znova poskrbel za element presenečenja. K sodelovanju snemanja novega videospota je Jan povabil eno najbolj uspešnih slovenskih manekenk in fotomodelov, Martino Kajfež, s katero je leta 1995 posnel prelepo balado Ker te ljubim.

Ob izidu videa Jan predstavlja tudi singel, ki bo izšel še z dvema predelavama v pop in bolj plesnih ritmih. Kot režiser pa se znova podpisuje eden najboljših ustvarjalcev videospotov pri nas, Perica Rai, ki je zdaj posnel že peti Janov video, za glasbenika pa je to že 36. po vrsti.

Danes, več kot dvajset let kasneje v novem videu Iz zadnje vrste lahko gledalec spremlja nadaljevanje romantične zgodbe, saj sta tokrat Jan Plestenjak in Martina Kajfež v vlogi zakonskih partnerjev ter staršev 16-letne hčerke, ki je postavljena na razpotje čustev. Na eni strani ima fanta s katerim se že druži in prihaja iz premožne družine, na drugi strani ji dosedanje občutke prevetri fant iz delavnice, ki ji je popravil poškodovano kolo. Kako se mlada ljubezenska zgodba razplete, poglejte v videu.

Snemali so dva dni na različnih lokacijah v Ljubljani.Foto: Menart Records

Iz prve ali iz zadnje vrste - film je isti ... morda se bistveno bolje prepozna iz zadnje vrste, ker je marsikdo v prvi malo zaslepljen od prevelikega platna.

Jan Plestenjak

Album Dvigni krila. Iz zadnje vrste je namreč že četrti singel iz aktualnega, trinajstega studijskega albuma Dvigni krila, iz katerega je Jan Plestenjak predstavil že svoje tri glasbene uspešnice, in sicer prvo Stara dobra, za katero je že stalnica za otvoritev glasbenikovih koncertov; sledili pa sta ji še Prelepa za poraz ter Dvigni krila.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.6.2018

Grammyjevi nagrajenci plačali poravnavo Janu Plestenjaku

20.6.2018

Kako si plesna zvezda Gašper Rifelj predstavlja Hotel za dva?

19.6.2018

Brendi se je znal z glasbo dotakniti predvsem preprostih ljudi

18.6.2018

Vroči Kubanec Lazaro Zumeta, član ekipe Tanje Žagar, vabi na kopanje

14.6.2018

To je novi izdelek, ki ga je Šank Rock posnel kar s pametnim telefonom

Facebook

Twitter