Kako Špela Grošelj obuja spomine?

Nostalgija je nov singel, s katerim priljubljena pevka Špela Grošelj vstopa v njen najljubši letni čas. Pod nove latino 'nostalgične' ritme, ob katerih boste zagotovo poplesavali v prihajajočih vročih dneh, se podpisuje vedno bolj uspešen glasbeni producent Damjan Jović.

Špela GrošeljFoto: Menart Records

Novo sodelovanje med glasbenikoma je obrodilo sadove, saj se Špela predstavlja s skladbo, ki jo bo znova izstrelila med najbolj poslušane uspešnice. Latino ritmi so že skoraj zagotovo sinonim za plažo in zabavo, tako tudi Špelinemu novemu videospotu ne manjka kadrov, ujetih ob obali in med plesanjem, med katerimi se prepleta romantičen spomin, ki ga je obudil ... parfum. »Reggaeton ritmi so mi bili pri srcu še iz časov, ko sem na njih poplesavala na treningih zumbe, zato ni bilo dileme, kakšen bo moj nov singel. Besedilo mi je pisano na kožo in prepričana sem, da se bo marsikdo našel v njem. Sodelovanje z Jovićem je bilo nekaj posebnega, drugačnega ... takoj sva se ujela in tudi samo snemanje je bilo zabavno,« je ob novem singlu povedala Špela Grošelj.

Videospot je ekipa snemala en dan. Po kadrih, ki jih je režiser ujel v Ljubljani, se zgodba nadaljuje s potjo do obale, kjer se zgodba med nekdanjima zaljubljencema dokončno razplete. Kako? Odgovor ponuja video!

V zgodbi je je glavno moško vlogo odigral Gregor Čeglaj.Foto: Menart Records

Mnogi Špelo Grošelj poznajo kot izjemno glasbenico, številni mlajši poslušalci pa jo že poslušajo med gledanjem priljubljene mladinske serije Jaz sem Luna, ki po svetu beleži rekorden uspeh priljubljenosti. Glasbenica tako v studiu ne snema le novih skladb, temveč tudi sinhronizira in tako posoja glas eni od glavni igralk priljubljene serije, Ambar Smith.

»Že pred leti sva se z Nikom dogovarjala za spot, sedaj pa sva ga končno posnela skupaj. Navdušena sem nad njegovo energijo, zagnanostjo in kreativo ... zagotovo bova delala tudi v prihodnje. Samo snemanje je bilo zaradi visokih temperatur kar naporno, v Lignanu smo jih v senci izmerili 37, jaz pa sem v enih kadrih imela oblečeno celo volneno jopo (smeh). Vročina ni popustila niti pozno zvečer, ko so na snemanje prišli tudi vrhunski Artifexi in s svojo koreografijo še dodatno popestrili spot. Sicer je šlo na snemanju vse gladko, nobenih težav in en kup dobre energije,« je Špela z navdušenjem opisala nastajanje videa.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.8.2017

Nika Zorjan znova presenetila; tu je Despacito po prekmursko

18.8.2017

Ksenija Šašek se želi predstaviti kot kvalitetna glasbenica

18.8.2017

Kdo je Ina Baš, nov ženski vokal na slovenski glasbeni sceni?

15.8.2017

Najprej V dobrem starem Piranu, zdaj pa še Grom naj trese

15.8.2017

Skupina Nude znova na odrih

Facebook

Twitter