Kako si plesna zvezda Gašper Rifelj predstavlja Hotel za dva?

Glasbenik Gašper Rifelj je s superfinalom zaključil letošnjo oddajo Zvezde plešejo in odlično stopil v novo sezono svoje glasbene kariere. Z glasbo in plesom je povezan vse življenje, zdaj bo še bolj, saj je zaplesal tudi v novem videospotu Hotel za 2, kjer z njim pleše soplesalka in mentorica Maja Geršak.

Gašper Rifelj predstavlja novo pesem Hotel za 2.Foto: Anita Rifelj

Bi si sploh lahko želel lepši uvod v poletje? Plesni ritmi, sproščena scena, glasba, ki pelje telo v ples in refren, ki odmeva v glavi in povsod okrog! Recimo, da je to kratek opis novega singla Hotel za 2, ki Gašperja Riflja še bolj konkretno postavlja na sceno in hkrati namiguje, da bomo z njim še plesali!

Gašper Rifelj, ki se je med drugim predstavil na vseh odmevnih festivalih pri nas (Ema, Slovenska popevka, Melodije morja in sonca), je sicer na domači glasbeni sceni prisoten že več kot desett let in velja za enega najobetavnejših mladih izvajalcev in avtorjev. Nastopa samostojno in z bendom, kalil se je na različnih odrih po Sloveniji, tudi festivalskih. Sodeloval je z različnimi avtorji in producenti in si vsa ta leta ob veliki podpori poslušalcev nabiral kilometrino, izkušnje in zorel tako v glasbenem kot osebnem smislu.

Gašperja Riflja smo sicer nazadnje spremljali na plesnem parketu v oddaji Zvezde plešejo, kjer se mu je na koncu uspelo uvrstiti v superfinale šova, kar je za glasbenika zagotovo izjemen uspeh.

Maja Geršak in Gašper RifeljFoto: Anita Rifelj
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

4.12.2018

Vrhunski glasbenik Samuel Lucas bo razkril še več sebe kot doslej

Facebook

Twitter