Kako si plesna zvezda Gašper Rifelj predstavlja Hotel za dva?

Glasbenik Gašper Rifelj je s superfinalom zaključil letošnjo oddajo Zvezde plešejo in odlično stopil v novo sezono svoje glasbene kariere. Z glasbo in plesom je povezan vse življenje, zdaj bo še bolj, saj je zaplesal tudi v novem videospotu Hotel za 2, kjer z njim pleše soplesalka in mentorica Maja Geršak.

Gašper Rifelj predstavlja novo pesem Hotel za 2.Foto: Anita Rifelj

Bi si sploh lahko želel lepši uvod v poletje? Plesni ritmi, sproščena scena, glasba, ki pelje telo v ples in refren, ki odmeva v glavi in povsod okrog! Recimo, da je to kratek opis novega singla Hotel za 2, ki Gašperja Riflja še bolj konkretno postavlja na sceno in hkrati namiguje, da bomo z njim še plesali!

Gašper Rifelj, ki se je med drugim predstavil na vseh odmevnih festivalih pri nas (Ema, Slovenska popevka, Melodije morja in sonca), je sicer na domači glasbeni sceni prisoten že več kot desett let in velja za enega najobetavnejših mladih izvajalcev in avtorjev. Nastopa samostojno in z bendom, kalil se je na različnih odrih po Sloveniji, tudi festivalskih. Sodeloval je z različnimi avtorji in producenti in si vsa ta leta ob veliki podpori poslušalcev nabiral kilometrino, izkušnje in zorel tako v glasbenem kot osebnem smislu.

Gašperja Riflja smo sicer nazadnje spremljali na plesnem parketu v oddaji Zvezde plešejo, kjer se mu je na koncu uspelo uvrstiti v superfinale šova, kar je za glasbenika zagotovo izjemen uspeh.

Maja Geršak in Gašper RifeljFoto: Anita Rifelj
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter