REPORTAŽA

Kaj vse je na koncertu v Ljubljani pokazala Marija Šerifović

Marija Šerifović je ta petek nastopila na nepozabnem koncertu v Ljubljani. Že od prvega takta skladbe Pametna i luda, s katero je otvorila večer v prepolni Hali Tivoli, ji je občinstvo z evforijo in petjem v en glas pokazalo kakšne emocije goji do glasbenice, ki je zagotovo lastnica najbolj impresivnega ženskega vokala v regiji.

To je bil njen prvi solo nastop v našem glavnem mestu.Foto: Sašo Radej
Gostja večera Džejla RamovićFoto: Sašo Radej

Na navdušenje občinstva je Marija Šerifović na koncertu nanizala vse svoje velike hite, slišali smo lahko tudi Nije ljubav to in Svoja i tvoja. Ob spremljavi vrhunsko uigranega spremljevalnega benda se je na širokem repertoarju znašlo tudi par svetovnih priredb, med katerimi je največ navdušenja požela priredba »Show must go on« skupine Queen. Zmagovalka Evrosonga 2007 je za edino gostjo večera povabila mlado pevko, 17-letno Džejlo Ramović, zmagovalko šova Zvezde Granda. Njen nastop je bil zelo dobro sprejet.

Nekdanja evrovizijska predstavnica je predstavila svoje največje hite.Foto: Sašo Radej

Čarobni večer je trajal dve polni uri. Če bi vprašali občinstvo pa bi se koncert zagotovo zavlekel še dolgo v noč. Šlišali smo tudi izjavo večera: 'Oči, kako se napiše kraljica? Sine: Marija Šerifovć.'

Seveda koncert ni mogel mimo brez skladbe Molitva, ki je še vedno na vrhu med skladbami, ki jih želi občinstvo slišati. Kraljica emocij, kakor navdušenci radi nazivajo Marijo Šerifović, je svoje srce izlila v izvedbi skladbe Oliverja Dragojevića z naslovom Nocturno, s katero je raznežila vse prisotna v dvorani in se z njo poklonila legendarnemu pevcu.

Marijin koncert je bil tokrat v ljubljanski Hali Tivoli.Foto: Sašo Radej
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

8.11.2019

Katera evrovizijska preobrazba 'znanih obrazov' vas je 'sezula'?

10.11.2019

Nuša Derenda in Poskočni skozi bele oblake priklicali prvi sneg

10.11.2019

Slovenka med najlepšimi Zemljankami, a njen talent je petje

8.11.2019

'Enkratna, neponovljiva' izkušnja; Okustični in Jurasova združili moči

5.11.2019

Anja Kotar: Idejo za skladbo sem našla v puhastem roza dnevniku

Facebook

Twitter