Kaj takega od Modrijanov in Isaaca Palme ne bi pričakovali

Isaac Palma in Modrijani so pred letošnjimi Melodijami morja in sonca, na katerih je slavil prav Isaac Palma obljubili, da bodo konec avgusta (s poletnim hitom) presenetili svoje oboževalce. Glasbeniki so držali besedo, tako da je ravno te dni že zaokrožila zgodba Hočem le tebe, nad katero so vsi, ki so jo že slišali, prijetno presenečeni ...

Isaac Palma in ModrijaniFoto: Instagram profil Isaac Palma

Modrijan Blaž Švab nam je že konec junija zaupal, da gre za zanimivo zgodbo, ki bo povsem drugačna od tistih, ki smo jih vajeni pri priljubljenih muzikantih, ki imajo letno več kot dvesto nastopov. Takoj po zmagi na MMS 2017 je bil podobnega mnenja tudi Isaac Palma, ki nam je v prijetnem pogovoru / intervjuju zaupal: "Avgusta vam postrežemo novo pesem in zelo zabaven videospot z Modrijani. Tokrat gre za živahno pesem in morda vas presenetimo, ker tako zabavne pesmi že dolgo niste slišali!" Ne verjamate? Poslušajte pesem in si oglejte najnovejši videospot.

Videospot so med drugim snemali tudi v stari Ljubljani.Foto: Promo foto

Modrijani in Isaac Palma se zahvaljujemo Matjažu Vlašiču za pomoč in podporo pri nastajanju pesmi, Veri Šolinc za korekturo besedila, Martinu Juhartu za priredbo večglasnega petja in harmoniko ter Štefanu Šarkeziju za bas.

Modrijani in Isaac Palma

Pesem Hočem le tebe so glasbeniki posneli v sodelovanju s priljubljeno pijačo. Glasbo je napisal Maj Vlašič, besedilo Blaž Švab, špansko besedilo Isaac Palma, za priredbo pa je poskrbel Zvone Tomac. V glasbeni zgodbi, ki so jo posneli v stari Ljubljani, nastopajo še plesalci Plesnega mesta s prijatelji (PK Zeko, Društvo Imani, PK Lukec, Plesni Val, PK Špela, PK Mambo). Za koreografijo sta poskrbela Maruša Krušič in Boštjan Pavček, glavna igralca in plesalca pa sta Elena Intihar in Matija Leštan.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Facebook

Twitter