Kaj sta spletla diva Helena Blagne in kralj zabav Jasmin Stavros?

Helena Blagne je proti koncu iztekajočega se leta 2017 razveselila številne oboževalce s fotografijami s snemanja videospota za njen drugi singel ter požela navdušene komentarje. Oboževalci so težko pričakovali novo skladbo in prve priče, ki so pesem že slišale, so navdušenje in pričakovanje samo še stopnjevale.

Kralj zabave in naša divaFoto: Osebni album

"Jasmin Stavros je nedvomno eden vidnejših hrvaških izvajalcev in seveda odličen glasbenik. Najina glasova se v tej skladbi zanimivo dopolnjujeta, kar daje skladbi poseben čar. Upam, da bo publiki pesem všeč in da bo pri poslušalcih zasedla pričakovani odziv," pravi Helena Blagne.

Glasba v duetu kipi od življenjske energije in je prežeta z melosom toplih mediteranskih noči, tekst pa igrivo opominja na sladkosti ljubezenskih razmerij in uživanja v sadežih življenja. Avtor pesmi je legendarni Dušan Bačić, eden bolj iskanih avtorjev v naši regiji, ustvaril je uspešnice Učiteljicam, Severini, Jeleni Rozgi in Nedi Ukraden.

Jasmin Stavros in Helena Blagne združila moči.Foto: Osebni album

Ob tem ni odveč, če spomnimo, da se je Helenin prvi singel Ti boš vedno prvi zasidral v mnoga slovenska srca, saj si je na YouTube kanalu videospot ogledalo več kot 600.000 ljudi, številka pa vztrajno raste. Helena je številne oboževalce razveselila z novico, da je v pripravi nov album, ki mu bo sledila koncertna turneja po Sloveniji.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

7.2.2019

Severina in njen HALO!

Facebook

Twitter