Kaj sta spletla diva Helena Blagne in kralj zabav Jasmin Stavros?

Helena Blagne je proti koncu iztekajočega se leta 2017 razveselila številne oboževalce s fotografijami s snemanja videospota za njen drugi singel ter požela navdušene komentarje. Oboževalci so težko pričakovali novo skladbo in prve priče, ki so pesem že slišale, so navdušenje in pričakovanje samo še stopnjevale.

Kralj zabave in naša divaFoto: Osebni album

"Jasmin Stavros je nedvomno eden vidnejših hrvaških izvajalcev in seveda odličen glasbenik. Najina glasova se v tej skladbi zanimivo dopolnjujeta, kar daje skladbi poseben čar. Upam, da bo publiki pesem všeč in da bo pri poslušalcih zasedla pričakovani odziv," pravi Helena Blagne.

Glasba v duetu kipi od življenjske energije in je prežeta z melosom toplih mediteranskih noči, tekst pa igrivo opominja na sladkosti ljubezenskih razmerij in uživanja v sadežih življenja. Avtor pesmi je legendarni Dušan Bačić, eden bolj iskanih avtorjev v naši regiji, ustvaril je uspešnice Učiteljicam, Severini, Jeleni Rozgi in Nedi Ukraden.

Jasmin Stavros in Helena Blagne združila moči.Foto: Osebni album

Ob tem ni odveč, če spomnimo, da se je Helenin prvi singel Ti boš vedno prvi zasidral v mnoga slovenska srca, saj si je na YouTube kanalu videospot ogledalo več kot 600.000 ljudi, številka pa vztrajno raste. Helena je številne oboževalce razveselila z novico, da je v pripravi nov album, ki mu bo sledila koncertna turneja po Sloveniji.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter