Kaj je po zmagi povedala Lea Sirk? Nekoč poraženka, danes zmagovalka

Lea Sirk se po zmagi na Emi 2018 in po uspešnem preboju v evrovizijski finale v Lizboni ni ustavila. Če je bila pretekla leta poraženka, so ji zvezde v letošnjem letu več kot naklonjene, saj je na 38. festivalu Melodije morja in sonca osvojila veliko nagrado, poleg tega pa je bila nagrajena še za glasbo, za svojo avtorsko pesem Moj profil.

Veliko nagrado MMS 2018 je osvojila Lea Sirk.Foto: Alesh Maatko

Z moje strani čestitke vsem nagrajencem in tudi vsem, ki niso med nagrajenci. Vem kako je, saj sem bila do leta 2018 tudi sama vedno poraženka. A to, da sem danes tukaj in da prejemam drugo veliko nagrado to leto pomeni, da ne smemo obupati, če veste kaj in zakaj to delate.

Lea Sirk, po zmagi na MMS

Ko je bila Lea Sirk še v portugalski Lizboni, kjer se je na veliko veselje vseh uspela uvrstiti v veliki finale, je vse skupaj presenetila še z novico, da bo letos tekmovala tudi na MMS. "Festival MMS je bila idealna priložnost, da novo pesem predstavim ravno na Obali, na največjem slovenskem poletnem festivalu in definitivno je bil zdaj pravi čas za to. Doma je vedno najtežje nastopati, ampak sem vesela, da sem prebila tudi ta led,« je o tekmovanju in svoji novi skladbi Moj profil povedala Lea Sirk, ki je na koncu prepričala tako poslušalce, strokovno komisijo kot gledalce.

Njen nastop je bil na odru MMS dodelan do potankosti.Foto: Alesh Maatko
Lea je bila nagrajena tudi za glasbo.Foto: Alesh Maatko

Moderna pesem Moj profil, ki za spremembo ne govori o morju, soncu oziroma o poletju, ampak se z vsebino o različnih profilih na družbenih omrežij dotika prav mladih, je tako po zmagi dobila tudi videzgodbo, ki jo je 28-letna pevka z ekipo posnela na treh prelepih lokacijah. Kot modeli v videozgodbi Moj profil so sodelovali mladi člani njene kreativne ekipe, kakor tudi dva odlična mlada igralca, ki sta z Leo Sirk nastopila že v njenem (evrovizijskem) videospotu za pesem Hvala, ne – Ylenia Mahnič in Tine Ugrin.

Veselje po zmagi je bilo nepopisno.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

1.10.2018

Resnica večkrat boli, pravi Nastja Gabor, ki bo kmalu postala mamica

29.9.2018

Nika Zorjan iskrena, drugačna, a preprosta – takšna, kot je ljubezen

28.9.2018

Andražev stari most je resnično obstajal; bil je preprost in lesen

25.9.2018

Zakaj je bila Anabel na Popevki 10 kilogramov težja, kot običajno?

23.9.2018

Alex Volasko osvojil Popevko 2018

Facebook

Twitter