Kaj bo na silvestrovo, pet do polnoči, naredila Tanja Žagar?

Tanjo Žagar smo v času nosečnosti in po rojstvu sinka Karla lahko spremljali na mnogih koncertih in nastopih, a od izdaje njene zadnje pesmi Baraba, je minilo že leto in pol. To je bil za Tanjo prvi večji ustvarjalni premor, ki ji je dal nov zagon in tako zdaj predstavlja svoj novi singel z naslovom Pet do polnoči.

Tanja Žagar bo videospot predstavila na silvestrovo, pet do polnoči.Foto: Gong Records

Gre za ljubezensko pesem, polno strasti, poželenja ter partnerske povezanosti, ki jo zrela ženska še bolj začuti in razume. Spevna melodija z udarnim refrenom se v domiselno izdelanem aranzmaju odlicno zlije z ritmom sambe, ki poslušalce v trenutku zvabi na plesišče.

Čeprav je prvotno želela izdati neko drugo pesem iz nabora materiala pripravljenega za novi album, se ji je vse obrnilo na glavo, ko jo je nekega poletnega vecera poklical didžej Dady in ji rekel, da ima zanjo nekaj vročega. Ko ji je zavrtel demo posnetek pesmi Pet do polnoči, je Tanja od navdušenja vzkliknila: "To je moja pesem" in v tistem trenutku spremenila svoj delovni načrt. To je tudi Tanjino prvo sodelovanje s priznanim slovenskim avtorjem Alešem Klinarjem, ki je ustvaril tako glasbo kot besedilo.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.9.2019

ESC preobrazbe: Volasko kot Verka Serduchka, Petra Zore kot Derenda

23.9.2019

Zadnji dan poletja prinesel vrnitev legendarne zasedbe Bepop

20.9.2019

Vsestranska umetnica Raiven bo na gradu ustoličila Kralja Babilona

8.9.2019

Stelina nove pesem postala himna Svete Trojice v Slovenskih goricah

8.9.2019

Vlado Kalember in Srebrna krila navdušujejo z novo pesmijo

Facebook

Twitter