Kaj bo na silvestrovo, pet do polnoči, naredila Tanja Žagar?

Tanjo Žagar smo v času nosečnosti in po rojstvu sinka Karla lahko spremljali na mnogih koncertih in nastopih, a od izdaje njene zadnje pesmi Baraba, je minilo že leto in pol. To je bil za Tanjo prvi večji ustvarjalni premor, ki ji je dal nov zagon in tako zdaj predstavlja svoj novi singel z naslovom Pet do polnoči.

Tanja Žagar bo videospot predstavila na silvestrovo, pet do polnoči.Foto: Gong Records

Gre za ljubezensko pesem, polno strasti, poželenja ter partnerske povezanosti, ki jo zrela ženska še bolj začuti in razume. Spevna melodija z udarnim refrenom se v domiselno izdelanem aranzmaju odlicno zlije z ritmom sambe, ki poslušalce v trenutku zvabi na plesišče.

Čeprav je prvotno želela izdati neko drugo pesem iz nabora materiala pripravljenega za novi album, se ji je vse obrnilo na glavo, ko jo je nekega poletnega vecera poklical didžej Dady in ji rekel, da ima zanjo nekaj vročega. Ko ji je zavrtel demo posnetek pesmi Pet do polnoči, je Tanja od navdušenja vzkliknila: "To je moja pesem" in v tistem trenutku spremenila svoj delovni načrt. To je tudi Tanjino prvo sodelovanje s priznanim slovenskim avtorjem Alešem Klinarjem, ki je ustvaril tako glasbo kot besedilo.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter