Kaj bo na silvestrovo, pet do polnoči, naredila Tanja Žagar?

Tanjo Žagar smo v času nosečnosti in po rojstvu sinka Karla lahko spremljali na mnogih koncertih in nastopih, a od izdaje njene zadnje pesmi Baraba, je minilo že leto in pol. To je bil za Tanjo prvi večji ustvarjalni premor, ki ji je dal nov zagon in tako zdaj predstavlja svoj novi singel z naslovom Pet do polnoči.

Tanja Žagar bo videospot predstavila na silvestrovo, pet do polnoči.Foto: Gong Records

Gre za ljubezensko pesem, polno strasti, poželenja ter partnerske povezanosti, ki jo zrela ženska še bolj začuti in razume. Spevna melodija z udarnim refrenom se v domiselno izdelanem aranzmaju odlicno zlije z ritmom sambe, ki poslušalce v trenutku zvabi na plesišče.

Čeprav je prvotno želela izdati neko drugo pesem iz nabora materiala pripravljenega za novi album, se ji je vse obrnilo na glavo, ko jo je nekega poletnega vecera poklical didžej Dady in ji rekel, da ima zanjo nekaj vročega. Ko ji je zavrtel demo posnetek pesmi Pet do polnoči, je Tanja od navdušenja vzkliknila: "To je moja pesem" in v tistem trenutku spremenila svoj delovni načrt. To je tudi Tanjino prvo sodelovanje s priznanim slovenskim avtorjem Alešem Klinarjem, ki je ustvaril tako glasbo kot besedilo.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.1.2019

Vili Resnik iskreno o tem, da je tudi moško srce lahko zlomljeno

10.1.2019

Videospot en sam cirkus in komedija

9.1.2019

Trije slovenski glasbeni asi oživili večnega kralja Elvisa Presleya

8.1.2019

Omar Naber je Elvisu Presleyju posvetil pesem Suspicious Minds

8.1.2019

Pop Design o bolečini in razočaranju

Facebook

Twitter