Jože Potrebuješ slavljenec Ladove predstave za vsako priložnost

SiTi Teater BTC je v soboto, 19. januarja, gostil zvezdniško premiero Predstave za vsako priložnost, v kateri so moči ponovno združili avtorji Slovenske muske od A do Ž, Lado Bizovičar, Jure Karas in Gašper Konec, ki vlogo deli z Juretom Godlerjem.

Jože Potrebuješ slavljenec Ladove premiere Predstava za vsako priložnost.Foto: Miro Majcen

Jože tarča Ladovih bodic

Še posebno pa si jo bo zapomnil Čuk Jože Potrebuješ, ki je bil, dan pred svojim 51. rojstnim dnevom, slavljenec premiere in s tem tarča številnih Ladovih zabavnih bodic.

Z nepričakovano vlogo se je soočil hrabro ter si zaslužil tudi glavno vlogo na najbolj zvezdniškem slovenskem selfiju vseh časov.

Potem ko je decembra izpilila nastop in šale, začetek leta pa izkoristila za polnjenje baterij, se je ekipa Predstave za vsako priložnost predstavila medijem in kolegom, od zdaj naprej pa boste lahko z njimi proslavljali in se veselili ob odrih po vsej Sloveniji.

Z ustvarjalci predstave oz. gledališke zabave, na kateri ni šlo brez balonov, šopka, harmonike, Papirniškega pihalnega orkestra Vevče, sladke torte in mehurčkov, so se smejali številni znani obrazi in prijatelji iz sveta gledališča, filma, televizije in medijev, od Jonasa Žnidaršiča, Denisa Avdiča in Borisa Kopitarja, do Robija Kranjca, Anje Križnik Tomažin, Vesne Milek in Laibachov.

Seveda tudi tokrat ni šlo brez selfija.Foto: Miro Majcen

Sproščeno druženje po predstavi.Foto: Miro Majcen

Po predstavi je sledilo sproščeno druženje, ki se je zavleklo globoko v nedeljsko jutro. DJ Zeds ga je podložil z eno svojih ekskluzivnih Sladic, Gašper, ki muzicira tudi v bendih Jana Plestenjaka, muzikalov Mamma Mia in Briljantina, pa je malo pred drugo zjutraj sedel za klavir v avli SiTi Teatra in priredil 'taborniški' koncert za najbolj vztrajne prijatelje, na katerem so z Ladom zapeli tudi Jure Košir, Katarina Čas, Domen Valič, Gorka Berden, Vesna Pernarčič, Anže Zevnik ... Skratka, zabava, ki bo šla v anale.

Zabava, ki bo šla v anale. In ki ji bodo sledile še mnoge!Foto: Miro Majcen
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.7.2019

V srbski seriji Sence nad Balkanom z 'Barjakom' tudi naše Sestre

17.7.2019

Hrvaška skupina Best v slovenščini zapela 'čašo vina' z Natalijo Verboten

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

Facebook

Twitter