Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

Postavni Jožef Sraka je že vrsto let vpet v medijsko dogajanje, sploh pa je bil pred leti med zelo iskanimi manekeni. A ker si je v življenju želel še več in je sledil svojim sanjam, se je pred tremi leti preselil v London, kjer se je podpisal pod kar nekaj uspešnih zgodb, ki so bile povezane predvsem z modnimi odri.

Uspešnica Skyscrapper pevke Demi Lovato je dobila novo preobleko. 26-letni Joseph Sraka je pesem posnel v svoji interpretaciji.

Toda v Jožefu je vedno gorela želja po petju, ki ga ima praktično v krvi, saj je njegova babica izdala kar pet albumov z ljudsko vsebino. Prav z babico pa je že prepeval praktično celo otroštvo, nato pa je vse skupaj postavil na stranski tir, saj si nikoli ni želel, da bi na to umetnost gledal kot na vir zaslužka.

26-letni Joseph Sraka vstopa še v glasbeni svet.Foto: Promo foto
Joseph SrakaFoto: Promo foto

"Glasba je moja ljubezen, zato sem najprej poskrbel, da imam zagotovljeno eksistenco. V Londonu seveda ni lahko, a lahko povem, da sem od začasnega natakarja, kar je bila moja prva služba, v dobrih dveh letih napredoval do vodje oddelka v enem od prestižnih hotelov, tako da imam danes pod sabo 15 ljudi, kar pomeni, da so me šefi prepoznali kot vrednega zaupanja," pravi prijazni mladenič, ki je hkrati s službo ves čas v Londonu tudi iskal najboljše možne sodelavce. "London je metropola, tudi glasbena. Mnogi moji vzorniki so tu ustvarjali, snemali. Snemalnih studijev, glasbenikov in avtorjev je tu ogromno, jaz pa sem si vzel čas, da sem našel ekipo, s katero smo se res ujeli," dodaja postavni mladenič, ki se na glasbeni sceni predstavlja s svojo prvo skladbo, ki je priredba velike svetovne uspešnice Skyscraper. V njegovi interpretaciji ima pesem novo moč ter nekoliko drugačno sporočilo. A to še ni vse, saj ima pesem že novo video podobo. Zanjo je poskrbel večkrat nagrajeni montažer doc. Zlatjan Čučkov. Umetniški videospot, ki vas ne bo pustil hladne, je poseben zato, ker ima večkratno dispozicijo, tako da se slike prelivajo ena nad drugo.

"Videospot mi je zelo všeč, saj se vidi, da je Zlatjan začutil moje sporočilo. Prepričan sem, da je to začetek dolgega sodelovanja, tako kot tudi z drugimi sodelavci. Pripravljam namreč že nove pesmi. Naslednja bo prav gotovo avtorska in zanjo bom posnel tako slovensko kot angleško verzijo," je zaključil Joseph Sraka.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.7.2019

V srbski seriji Sence nad Balkanom z 'Barjakom' tudi naše Sestre

17.7.2019

Hrvaška skupina Best v slovenščini zapela 'čašo vina' z Natalijo Verboten

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

4.7.2019

Xequtifz v poletnih ritmih

Facebook

Twitter