Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Gašper Rifelj po decembrskem singlu, Čakaj me, za katerega je videospot posnel z glasbenimi kolegi iz zelo uspešnega muzikala Madagascar, svojo glasbeno pot nadaljuje z valentinovim singlom. Tokrat je k sodelovanju povabil njemu zelo ljube Kvatropirce, skupaj pa so predelali eno izmed najlepših slovenskih ljubezenskih balad, pesem Jana Plestenjaka.

Gašper Rifelj in KvatropirciFoto: Promo foto

»Rad pojem ljubezenske pesmi in ko pomislim, katera je moja najljubša, se vedno spomnim na Jana in njegovo Ljubico. Pesem že dolgo izvajam na svojih koncertih in pri svoji publiki sem začutil, da jo doživlja enako kot jaz, zato sem popolnoma spontano želel Ljubico prirediti. Vesel sem, da so se na moje povabilo k sodelovanju odzvali Kvartopirci, saj, tako kot pesem samo, tudi njih preprosto obožujem,« je povedal Gašper, ki je z ekipo pesmi želel vdihniti novo življenje in jo posodobljeno podariti svoji publiki.

Glasbeni del pesmi je nastajal med Slovenijo in Škotsko, saj je Gašper aranžma, miks in master prepustil izkušenemu mačku mednarodne pop scene, kitaristu in koproducentu skupine Wet Wet Wet, Graeme Duffinu. Sodelovanje je potekalo zelo hitro in na presenečenje vseh je Graeme dokazal, kako so veliki glasbeni mojstri pri svojem ustvarjanju odlični sodelavci in odprti sogovorniki.

Kvatropirci, ki so v pesmi ne samo peli, pač pa aktivno sodelovali pri vokalnih aranžmajih in studijskem snemanju, so o sodelovanju povedali naslednje: »Zelo smo bili veseli povabila k sodelovanju. Gašper je srčen človek in z njim je užitek delati. Pesem je enostavno odlična in uživali smo tako v ustvarjanju kot snemanju vokalov v studiu in videospota na izredni lokaciji«.

V videospotu poleg Gašperja Riflja in Kvatropircev svoje znanje in talent izraža tudi odlična sodobna plesalka, Staša Tušar, ki spot izvrstno popestri. Dobili smo torej odlično priredbo in prenovljen hit, pesem Moja ljubica, ki jo bomo Slovenke in Slovenci v novi preobleki več kot ponosno peli še dolgo!

Pesem Moja ljubica je dobila novo videzgodbo.Foto: Promo foto
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

22.2.2019

BQL s priredbo Ko je ni napoveduje rockovsko obarvano turnejo

Facebook

Twitter