Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

Jan Plestenjak, najbolj uspešen slovenski glasbenik zadnjih let, ki po izidu 14. studijskega albuma Za vedno polni koncertne dvorane po Sloveniji, v zgodnji pomladi predstavlja novo plesno uspešnico Roke stran. V radijski eter tako že pošilja pesem, ki se nahaja na aktualnem albumu Za vedno, in sicer pod zaporedno (pravljično) številko sedem ...

Roke stran se tako postavlja ob bok velikim radijskim uspešnicam, zimzeleni skladbi Jaz že vem zakaj ter Velik je ta svet, s katero je Plestenjak že osvojil plesni podij, in izpovedno Povej mi, kaj bi rada.

Jan PlestenjakFoto: Bruno Sedevčič

In kaj je o novi skladbi povedal Jan Plestenjak? "Včasih se prepustiš trenutku, čeprav že vnaprej veš, da ni najbolj pametno … ampak paše," je odgovoril glasbenik, ki je mnenja, da se bo nova pesem nalezljivega refrena zagotovo zavihtela na seznam glasbenih želja prihajajočih zabav! Sicer pa je Roke stran je dobila tudi video podobo, v kateri Jan Plestenjak nastopi kot pripovedovalec, nastala pa je pod režisersko taktirko Perice Rai.

V rdeči niti video zgodbe, ki so jo snemali dva dni, se prepletata hrepenenje in zabava, prav tako kot tudi v besedilu skladbe. V prvem snemalnem dnevu so snemali nepozabno zabavo na plesišču, v drugem so bili kadri z Anjo Jenko, v glavni ženski vlogi, posneti v hotelski sobi. "Zgodba govori trenutku, ki lahko predrami dnevno rutino, če se mu prepustiš," je o videu povedal Perica in nadaljeval: "Anjo Jenko smo k sodelovanju povabili zaradi njene sproščenosti in profesionalnosti. Nad končnim izdelkom sem navdušen, tako da sem še bolj prepričan, da smo izbrali pravo osebo za vlogo zapeljivke."

Jan Plestenjak med snemanjem videospota za pesem Roke stran.Foto: Bruno Sedevčič
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

4.4.2019

Slečeni Challe Salle spregovoril o ljubezenskih težavah

Facebook

Twitter