Jan Plestenjak ujet v igro ljubezni, strasti ter negotovosti

Najbolj prodajan slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic, Jan Plestenjak, predstavlja novo izpovedno pesem Povej mi, kaj bi rada, s katero napoveduje izid 14. studijskega albuma Za vedno, ki bo na prodajne police prišel 18. oktobra, le dva dni pred skoraj že razprodanim velikim koncertom Jan Plestenjak s prijatelji v Stožicah, 20. oktobra.

Jan Plestenjak ob kobili Aci.Foto: Bruno Sedevčič

Povej mi, kaj bi rada je zgodba o zrelemu moškemu, ki skriva globoke čustvene brazgotine, vendar v svoji rutini uspešno in samozavestno kroji dan za dnem vse dokler ne spozna mlade punce, ki naivno hrepeni in sanja o vsem, kar je on že nekajkrat preživel. Vendar močna čustva v njem zbudijo željo po ljubezni in pometejo s strahom pred novimi porazi. Začenja se igra ljubezni, strasti, ... in negotovosti Povej mi, kaj bi rada.

Video zgodba sledi skladbi, ki je nastala pod režisersko taktirko Price Rai. Prikazan je Janov vsakdan, ki si po številnih koncertih in dnevnih neskončnih obveznosti želi le miren večer v družbi ljubljene osebe. Mlado punco, ki hrepeni po zabavah s prijatelji in ne le po umirjenem partnerskem odnosu, je ob Janu Plestenjaku odigrala Nika Zupančič. Najbolj romantični prizori so bili posneti s čudovito kobilo Aci, pasme Frizijec v Hotavljah na ranču Fifi ob pomoči Tjaše Bostič, tamkajšnje učiteljice jahanja.

Jan Plestenjak pred velikim koncertom predstavlja novo zgodbo.Foto: Bruno Sedevčič
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter