Iskreno opravičilo Nuše Derenda

Čeprav je ena in edina Nuša Derenda za 1. september načrtovala še en prelomen koncert, ki bi zaznamoval njeno 20. obletnico samostojnega glasbenega ustvarjanja, se ta žal ne bo zgodil. Priljubljena pevka in nekdanja evrovizijska predstavnica je na družbenem omrežju pojasnila, kaj je vzrok odpovedi težko pričakovanega koncerta v Križankah ...

Nuša DerendaFoto: Tibor Golob

"Kljub temu, da sem si ravno ob 20. obletnici mojega glasbenega delovanja močno želela pripraviti za vas še en nepozaben glasbeno-plesni spektakel v enem od najlepših avditorijev v Sloveniji, v Ljubljani, v Poletnem gledališču Križank, sem se odločila, da le-tega letos 1. septembra v Križankah ne bom izvedla. Glede na trenutno situacijo gradbenih del, ki tam potekajo, sem tako jaz kot vi, (ki me sprašujete ali bo koncert v Križankah ali zaradi del v le-teh na Kongresnem trgu ali zaradi slabega vremena v Cankarjevem domu, kjer sem letos že imela uspešen koncert), kar precej zaskrbljena in ne želim »riniti z glavo skozi zid«. Nisem tako pogumna, saj je tak glasbeno-plesni spektakel zame velik organizacijski zalogaj, ki zahteva ogromno priprav, usklajevanja, promocije ter stroškov in se ga žal ne da prilagoditi na katerokoli lokacijo v zadnjem hipu. Vesela sem, da bo v tem mojem jubilejnem letu za vas še kar nekaj priložnosti za obisk kakšnega od dvajsetih koncertov, ki jih pripravljam v različnih krajih po Sloveniji," je na družbenem omrežju facebook in instagram zapisala edina in edina ter nekdanja evrovizijska predstavnica Nuša Derenda.

Brežičanka, ki je marca letos v Cankarjevem domu prejela stoječe ovacije za svoj koncert, je ob tem še dodala, da si želi, da se dela v Križankah čimprej zaključijo, da le-te spet "zasijejo v vsem svojem sijaju" ter "da se tam srečamo v prihodnosti, ko bodo koncerti potekali nemoteno."

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter