NE ZAMUDITE

Ima Slovenija še kaj talentov?

V pretekli sezoni je Lado trdil, da jih ni več. Da smo že vse pokazali in vse že videli. A tekmovalci iz zadnje, šeste sezone, so znova dokazali, da imamo v Sloveniji vsaj toliko talentov, kot se po njej sprehaja nog. Zato vse, ki imajo takšen in drugačen talent, na POP TV vabijo k sodelovanju v novo, že sedmo sezono šova Slovenija ima talent.

Lenart Prek in Timotej Willewaldt, dvojec WildArt.Foto: POP TV

Nog umetnic, ki sta jih v polfinalnih oddajah ovijali okrog droga in okrog vrvi. Argnetinca, ki je segel globoko v slovenska srca. Lenarta in Timoteja na godalih, ki sta prepričala gledalce in domov odnesla glavno nagrado, slavo in 50.000 EUR.

Bodite drugačni

Ne bojte se pokazati tega, v čemur uživate. Tudi če ljudje okoli vas mislijo, da ni kul. Če vi uživate, to strast začutijo tudi drugi. Bodite drugačni in se ne pustite spreminjati družbi!

Lenart Prek in Timotej Willewaldt, dvojec WildArt

»Zmaga nama je dala ogromno priložnosti in tako sva v preteklem letu igrala na mnogih slovenskih odrih, spoznala in delala z ljudmi, ki sva jih prej videla le po televiziji in lahko le sanjala o srečanju z njimi. Talenti so bili nora, edinstvena in zabavna izkušnja. Kljub temu, da sva hodila na naporne vaje in se pozno vračala domov, bi vse z veseljem naredila še dvajsetkrat. Midva sva se prijavila, da bi najino ljubezen do glasbe delila s publiko in ko jo je ta sprejela, je bil občutek po vsakem nastopu, ko slišiš bučne aplavze in navdušenje, res dober, saj sva videla, da so začutili to, kar sva čutila midva,« se zmage spominjata Lenart in Timotej.

Poznate koga, ki ima talent, a je preveč negotov, da bi se prijavil? Prijavite ga in mu zagotovite življenjsko izkušnjo, ki je nikoli ne bo pozabil! Prijavnico najdete tukaj.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

7.2.2019

Severina in njen HALO!

Facebook

Twitter