NE ZAMUDITE

Ima Slovenija še kaj talentov?

V pretekli sezoni je Lado trdil, da jih ni več. Da smo že vse pokazali in vse že videli. A tekmovalci iz zadnje, šeste sezone, so znova dokazali, da imamo v Sloveniji vsaj toliko talentov, kot se po njej sprehaja nog. Zato vse, ki imajo takšen in drugačen talent, na POP TV vabijo k sodelovanju v novo, že sedmo sezono šova Slovenija ima talent.

Lenart Prek in Timotej Willewaldt, dvojec WildArt.Foto: POP TV

Nog umetnic, ki sta jih v polfinalnih oddajah ovijali okrog droga in okrog vrvi. Argnetinca, ki je segel globoko v slovenska srca. Lenarta in Timoteja na godalih, ki sta prepričala gledalce in domov odnesla glavno nagrado, slavo in 50.000 EUR.

Bodite drugačni

Ne bojte se pokazati tega, v čemur uživate. Tudi če ljudje okoli vas mislijo, da ni kul. Če vi uživate, to strast začutijo tudi drugi. Bodite drugačni in se ne pustite spreminjati družbi!

Lenart Prek in Timotej Willewaldt, dvojec WildArt

»Zmaga nama je dala ogromno priložnosti in tako sva v preteklem letu igrala na mnogih slovenskih odrih, spoznala in delala z ljudmi, ki sva jih prej videla le po televiziji in lahko le sanjala o srečanju z njimi. Talenti so bili nora, edinstvena in zabavna izkušnja. Kljub temu, da sva hodila na naporne vaje in se pozno vračala domov, bi vse z veseljem naredila še dvajsetkrat. Midva sva se prijavila, da bi najino ljubezen do glasbe delila s publiko in ko jo je ta sprejela, je bil občutek po vsakem nastopu, ko slišiš bučne aplavze in navdušenje, res dober, saj sva videla, da so začutili to, kar sva čutila midva,« se zmage spominjata Lenart in Timotej.

Poznate koga, ki ima talent, a je preveč negotov, da bi se prijavil? Prijavite ga in mu zagotovite življenjsko izkušnjo, ki je nikoli ne bo pozabil! Prijavnico najdete tukaj.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter