Helena Blagne razkrila, kako je nastal novi hit Ti boš vedno prvi

Ljubljenka slovenskih src, Helena Blagne, se z zvezdniško avtorsko zasedbo vrača z novo skladbo Ti boš vedno prvi. Besedilo je napisal Drago Mislej – Mef, eden najbolj plodnih avtorjev slovenske popularne glasbe in letošnji dobitnik velike nagrade Franeta Miličinskega – Ježka. Za glasbeni podpis pa je zaslužen najbolj uspešen producent Raay.

Helena BlagneFoto: Raay Music

Skladba Ti boš vedno prvi govori o odhajanju in vračanju, o varnem pristanu, ki ga ljubljeni osebi nudimo, ne glede na vse in v katerega se lahko vedno vrne, tam pa bo jo bo čakala toplina prave ljubezni. Čustvena interpretacija Heleninega enkratnega vokala, ko prepeva "Naj bo dan, naj bo noč, vedno bova tu midva. Še ko mene več ne bo, ko postala bom nebo, ti boš vedno prvi ..." bo poslušalcem potrkala na srce in zagotovo izvabila kakšno solzo.

"V skladbi Ti boš vedno prvi je po dolgem času čutiti interpretacijo, ki prihaja iz moje značilne čutnosti. Skladba je nedvomno ena lepših v moji karieri, prepričana sem, da se bo močno usidrala v srca poslušalcev," zadovoljno pove priljubljena glasbenica Helena Blagne, ki ob tem še doda, da je navdušena nad sodelovanjem z Raayem: "Krasno je sodelovati s tako nadarjenim glasbenikom kot je Raay. Natančen in profesionalen, dobro ve kaj hoče in pričakuje od pevca in kar je zelo pomembno – iz izvajalca potegne tisto najboljše!"

Podobnega mnenja je tudi Raay, ki je izjemno ponosen na sodelovanje s Heleno. "Sodelovati s Heleno ob njenem come-backu, je bil velik izziv, predvsem zato, ker sem želel kot producent in avtor v Heleni poiskati tisti del njenega pevskega in glasbenega ustvarjanja, ki je navduševal in katapultiral Heleno kot glasbeno izvajalko v zgodovino in na vrh. Mislim, da nam je uspelo... To, da pa je pesem, ki govori o brezpogojni ljubezni, s katero se lahko tudi sam, kot starš, poistovetim, pa je še jagoda na smetani. Ti boš vedno prvi, je ena tistih balad v mojem ustvarjanju, na katero sem izjemno ponosen."

Mef je nedvomno eden najboljših piscev besedil, piše jih z občutkom in neposredno. Ustvaril je čudovit tekst, meni pisan na kožo.

Helena Blagne

Navdušenja pa ni mogel skriti niti avtor besedila Drago Mislej - Mef, ki je z glasbeno divo Heleno Blagne sodeloval prvič in je nad čustveno interpreacijo besedila, v katerem se najde vsak, navdušen: "Helena je tako dobro in prepričljivo odpela Ti boš vedno prvi, da se celo meni, ki sem to napisal, zdi, da to pripoveduje prav meni."

Skladba Ti boš vedno prvi napoveduje težko pričakovani album, ki bo izšel naslednje leto. Skladbo spremlja videospot, ki je bil posnet na čudoviti lokaciji,v Alboretumu Volčji Potok.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.10.2018

Romantični Domen Kumer: Bistvo prave ljubezni je v tem, 'da je to – to'

21.10.2018

Poglejte, kaj bo ušpičil Slakonja!

15.10.2018

Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

15.10.2018

Novi fosili so še vedno za ples

14.10.2018

Adi Smolar po sedmih letih z novimi življenjskimi modrostmi

Facebook

Twitter