Helena Blagne ima še večjo voljo in ustvarjalni zagon

Priljubljena pevka Helena Blagne je s svojo najnovejšo uspešnico Ti boš vedno prvi med najbolj predvajanimi skladbami v Sloveniji, na lestvici najbolj predvajanih domačih skladb je dosegla odlično drugo mesto. V le mesecu dni si je njen videospot na kanalu Youtube ogledalo že več kot 300.000 ljudi, številka pa narašča iz dneva v dan ...

Helena Blagne bo kmalu izdala nov album.Foto: Osebni album

V skladbi Ti boš vedno prvi je po dolgem času čutiti interpretacijo, ki prihaja iz moje značilne čutnosti. Skladba je nedvomno ena lepših v moji karieri, prepričana sem, da se bo močno usidrala v srca poslušalcev.

Helena Blagne

"Presrečna sem, kako se je skladba ljudem zapisala v srce, zaradi slednjega imam še večjo voljo in zagon za nadaljne projekte in zelo se veselim svojega novega albuma, ki izide spomladi," je navdušena Helena Blagne. Enako navdušenje pa so izrazili poslušalci, ki že nestrpno pričakujejo nove pesmi. Helena je na družbenih omrežjih s številnimi sledilci že delila nekaj svežih fotografij, ki najavljajo nov material, ki bo ugledal luč sveta v začetku novega leta.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.10.2018

Romantični Domen Kumer: Bistvo prave ljubezni je v tem, 'da je to – to'

21.10.2018

Poglejte, kaj bo ušpičil Slakonja!

15.10.2018

Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

15.10.2018

Novi fosili so še vedno za ples

14.10.2018

Adi Smolar po sedmih letih z novimi življenjskimi modrostmi

Facebook

Twitter