Helena Blagne ima še večjo voljo in ustvarjalni zagon

Priljubljena pevka Helena Blagne je s svojo najnovejšo uspešnico Ti boš vedno prvi med najbolj predvajanimi skladbami v Sloveniji, na lestvici najbolj predvajanih domačih skladb je dosegla odlično drugo mesto. V le mesecu dni si je njen videospot na kanalu Youtube ogledalo že več kot 300.000 ljudi, številka pa narašča iz dneva v dan ...

Helena Blagne bo kmalu izdala nov album.Foto: Osebni album

V skladbi Ti boš vedno prvi je po dolgem času čutiti interpretacijo, ki prihaja iz moje značilne čutnosti. Skladba je nedvomno ena lepših v moji karieri, prepričana sem, da se bo močno usidrala v srca poslušalcev.

Helena Blagne

"Presrečna sem, kako se je skladba ljudem zapisala v srce, zaradi slednjega imam še večjo voljo in zagon za nadaljne projekte in zelo se veselim svojega novega albuma, ki izide spomladi," je navdušena Helena Blagne. Enako navdušenje pa so izrazili poslušalci, ki že nestrpno pričakujejo nove pesmi. Helena je na družbenih omrežjih s številnimi sledilci že delila nekaj svežih fotografij, ki najavljajo nov material, ki bo ugledal luč sveta v začetku novega leta.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2018

Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

12.7.2018

Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

12.7.2018

Poletje, kot ga vidi Saša Lešnjek

7.7.2018

Kakšni so neskončni hodniki finalistke šova Nova zvezda SLO?

4.7.2018

Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Facebook

Twitter