Helena Blagne ima še večjo voljo in ustvarjalni zagon

Priljubljena pevka Helena Blagne je s svojo najnovejšo uspešnico Ti boš vedno prvi med najbolj predvajanimi skladbami v Sloveniji, na lestvici najbolj predvajanih domačih skladb je dosegla odlično drugo mesto. V le mesecu dni si je njen videospot na kanalu Youtube ogledalo že več kot 300.000 ljudi, številka pa narašča iz dneva v dan ...

Helena Blagne bo kmalu izdala nov album.Foto: Osebni album

V skladbi Ti boš vedno prvi je po dolgem času čutiti interpretacijo, ki prihaja iz moje značilne čutnosti. Skladba je nedvomno ena lepših v moji karieri, prepričana sem, da se bo močno usidrala v srca poslušalcev.

Helena Blagne

"Presrečna sem, kako se je skladba ljudem zapisala v srce, zaradi slednjega imam še večjo voljo in zagon za nadaljne projekte in zelo se veselim svojega novega albuma, ki izide spomladi," je navdušena Helena Blagne. Enako navdušenje pa so izrazili poslušalci, ki že nestrpno pričakujejo nove pesmi. Helena je na družbenih omrežjih s številnimi sledilci že delila nekaj svežih fotografij, ki najavljajo nov material, ki bo ugledal luč sveta v začetku novega leta.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.4.2018

To je pesem, ki je združila Jana Plestenjaka in Challeta Salleta

19.4.2018

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki jo je spoznal na ulici

19.4.2018

Žan Serčič: Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt

17.4.2018

Voditeljica Eme, Raiven, zaigrala v Evripidovi tragediji Trojanke

17.4.2018

Zasavski Orleki že napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Facebook

Twitter