Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Izkušeni bluzovski zapeljivci so zavzeli oder kultnega trnovskega festivala in že s prvimi toni pregnali dežne kaplje, ki so se pred koncertom začele drenjati na prepolnem prizorišču. Iskrena odrska energija in lubezen sta še dvignili temperaturo vročinskega vala in tako je nepregledna množica je že ob prvih refrenih postala del benda.

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev.Foto: Marko Alpner

Odmevale so pesmi z aktualnega albuma 3p, manjkale pa niso niti starejše uspešnice. Iz mnogih grl so tako zveneli verzi njihovih najbolj znanih skladb: Ona gre, Gospa Magister, Telo, Zabluzu, Greva še mal dlje, Dejva bit čist bliz, Rožice, Pol in mnoge druge. Iskreno, brez zavor so dve uri pokonci držali mlado in staro, ob tem pa vidno uživali, kot da letos niso odigrali že dvajsetih koncertov. »V Ljubljani je vedno super nastopati, saj smo ljubljanski band in to je naša publika. Trnfest smo otvorili že drugič zapored. Presenečeni smo, da je kljub dežnim kapljam prišlo še več ljudi kot lani, ampak to znova dokazuje, da je vsako vreme, vreme za lubezen,« se je vidno zadovoljen z nastopom nasmejal Hamo.

Hamo & Tribute 2 LoveFoto: Marko Alpner

Hamo & Tribute 2 Love imajo za seboj dvanajst let dela, vztrajnosti, kreativnega ustvarjanja in tri studijske albume – Dve (2013), Pol (2015) in aktualni 3p (2017).

Njihov najljubši hobi očitno ostaja nastopanje v živo. Po odlični lanski sezoni, v kateri so nanizali rekordnih 46 nastopov, fantje še ne razmišljajo o počitnicah. V velikem slogu nadaljujejo s koncertno turnejo, ki je letos orientirana na velike festivalske odre.

In še poklon zvesti publiki ...Foto: Marko Alpner
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Poglejte, to je Severinina magija

Facebook

Twitter