Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Izkušeni bluzovski zapeljivci so zavzeli oder kultnega trnovskega festivala in že s prvimi toni pregnali dežne kaplje, ki so se pred koncertom začele drenjati na prepolnem prizorišču. Iskrena odrska energija in lubezen sta še dvignili temperaturo vročinskega vala in tako je nepregledna množica je že ob prvih refrenih postala del benda.

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev.Foto: Marko Alpner

Odmevale so pesmi z aktualnega albuma 3p, manjkale pa niso niti starejše uspešnice. Iz mnogih grl so tako zveneli verzi njihovih najbolj znanih skladb: Ona gre, Gospa Magister, Telo, Zabluzu, Greva še mal dlje, Dejva bit čist bliz, Rožice, Pol in mnoge druge. Iskreno, brez zavor so dve uri pokonci držali mlado in staro, ob tem pa vidno uživali, kot da letos niso odigrali že dvajsetih koncertov. »V Ljubljani je vedno super nastopati, saj smo ljubljanski band in to je naša publika. Trnfest smo otvorili že drugič zapored. Presenečeni smo, da je kljub dežnim kapljam prišlo še več ljudi kot lani, ampak to znova dokazuje, da je vsako vreme, vreme za lubezen,« se je vidno zadovoljen z nastopom nasmejal Hamo.

Hamo & Tribute 2 LoveFoto: Marko Alpner

Hamo & Tribute 2 Love imajo za seboj dvanajst let dela, vztrajnosti, kreativnega ustvarjanja in tri studijske albume – Dve (2013), Pol (2015) in aktualni 3p (2017).

Njihov najljubši hobi očitno ostaja nastopanje v živo. Po odlični lanski sezoni, v kateri so nanizali rekordnih 46 nastopov, fantje še ne razmišljajo o počitnicah. V velikem slogu nadaljujejo s koncertno turnejo, ki je letos orientirana na velike festivalske odre.

In še poklon zvesti publiki ...Foto: Marko Alpner
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter