REPORTAŽA

Hamo & Tribute 2 Love dokazali, da nikoli ne razočarajo

Najbolj cvetoči in prodorni blues rockerji Hamo & Tribute 2 Love so pred navdušeno in napolnjeno Cvetličarno predstavili svoj novi album 3p, ki so ga zdaj izdali še v nestrpno pričakovani digitalni obliki. Fantje so s prepričljivo sproščeno izkušenostjo odrskih mačkov začeli potovanje po vseh odtenkih lubezni, ki so jih uglasbili na novem albumu.

Hamo & Tribute 2 Love Foto: Marko Alpner

Sprostili so vso lubezen in poredni blues rock za dva ter polni dvorani pričarali obljubljeno vreme za lubezen z značilnim raskavim vokalom svojega frontmana. Rockovsko in iskreno so se pokazali v najboljši formi in atmosferi pristnega bluesovskega hrepenenja in ljubezenske mistike, sinoči pa so dokazali, da nikoli ne razočarajo in vsak koncert napolnijo s pristnimi čustvi in energijo, ki z odra preskakuje tudi med očarano publiko.

Za seboj imajo fantje že tri studijske albume – Dve (2013), Pol (2015) in letošnji 3p, ki so ga kritiki že izpostavili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.

Hamo & Tribute 2 Love v letošnji izjemni formi nadaljujejo 3p potovanje z decembrskimi koncertnimi datumi:

30.11. - Kulturni center, Ravne na K.
08.12. - Kulturni dom, Cerknica
21.12. - Gostišče Loka, Novo mesto
28.12. - Blejska promenada, Bled

Koncert je otvorila predskupina mladih talentov Joker out, ki so ogreli razprodano Cvetličarno, pred odrom pa je zabrbotalo do vrelišča, ko so se ugasnile luči v pričakovanju nastopa Hamo & Tribute 2 Love. Na koncertu so predstavili šopek pesmi z novega albuma, tudi nekaj prvič izdanih prav na novi cedejki. Kot skrita gostja je presenetila odlična Renata Mohorič v novem še neizdanem duetu Tud za naju dva. Kot se za lokacijo spodobi, seveda ni manjkala niti izredno priljubljena Rožice in nekaj uspešnic, ki so se že vsedle v srca vseh oboževalcev skupine: Pol, Gospa Magister in Gremo se igrat boga. Fantje so seveda ustregli glasnim zahtevam za bis, ki je kar dvakrat sledil skladbama Rožice in Zabluzu. Koncert so v velikem slogu zaključili z najnovejšim singlom Vreme za lubezen in poželi gromovit aplavz.

Zasedba je navdušila z iskreno atmosfero pristnega bluesovskega hrepenenja.Foto: Marko Alpner
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter