REPORTAŽA

Hamo & Tribute 2 Love dokazali, da nikoli ne razočarajo

Najbolj cvetoči in prodorni blues rockerji Hamo & Tribute 2 Love so pred navdušeno in napolnjeno Cvetličarno predstavili svoj novi album 3p, ki so ga zdaj izdali še v nestrpno pričakovani digitalni obliki. Fantje so s prepričljivo sproščeno izkušenostjo odrskih mačkov začeli potovanje po vseh odtenkih lubezni, ki so jih uglasbili na novem albumu.

Hamo & Tribute 2 Love Foto: Marko Alpner

Sprostili so vso lubezen in poredni blues rock za dva ter polni dvorani pričarali obljubljeno vreme za lubezen z značilnim raskavim vokalom svojega frontmana. Rockovsko in iskreno so se pokazali v najboljši formi in atmosferi pristnega bluesovskega hrepenenja in ljubezenske mistike, sinoči pa so dokazali, da nikoli ne razočarajo in vsak koncert napolnijo s pristnimi čustvi in energijo, ki z odra preskakuje tudi med očarano publiko.

Za seboj imajo fantje že tri studijske albume – Dve (2013), Pol (2015) in letošnji 3p, ki so ga kritiki že izpostavili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.

Hamo & Tribute 2 Love v letošnji izjemni formi nadaljujejo 3p potovanje z decembrskimi koncertnimi datumi:

30.11. - Kulturni center, Ravne na K.
08.12. - Kulturni dom, Cerknica
21.12. - Gostišče Loka, Novo mesto
28.12. - Blejska promenada, Bled

Koncert je otvorila predskupina mladih talentov Joker out, ki so ogreli razprodano Cvetličarno, pred odrom pa je zabrbotalo do vrelišča, ko so se ugasnile luči v pričakovanju nastopa Hamo & Tribute 2 Love. Na koncertu so predstavili šopek pesmi z novega albuma, tudi nekaj prvič izdanih prav na novi cedejki. Kot skrita gostja je presenetila odlična Renata Mohorič v novem še neizdanem duetu Tud za naju dva. Kot se za lokacijo spodobi, seveda ni manjkala niti izredno priljubljena Rožice in nekaj uspešnic, ki so se že vsedle v srca vseh oboževalcev skupine: Pol, Gospa Magister in Gremo se igrat boga. Fantje so seveda ustregli glasnim zahtevam za bis, ki je kar dvakrat sledil skladbama Rožice in Zabluzu. Koncert so v velikem slogu zaključili z najnovejšim singlom Vreme za lubezen in poželi gromovit aplavz.

Zasedba je navdušila z iskreno atmosfero pristnega bluesovskega hrepenenja.Foto: Marko Alpner
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Facebook

Twitter