Gianni Rijavec živi svoje sanje

Primorski glasbeni Gianni Rijavec, ki je pred kratkim odkrito spregovoril o Emi in slovenskih festivalih, v novem letu ne počiva. Z novo melodijo Sanje želi domači javnosti povrniti spevno slovensko melodijo, takoimenovano 'slovensko canzono', ki bo ostala, ki jo bodo ljudje prepevali ter se z njo identificirali.

Gianni je vesel sem, da je njegovi ideji/glasbi prisluhnil Drago Mislej-Mef.Foto: Promo foto

Skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe

Pri nastajanju novega pop-simfo stila, poleg Giannija sodelujejo še mnogi prekaljeni glasbeniki, med njimi mnogi akademiki, in sicer Patrik Greblo, Ernest Miklič, Matjaž Švagelj, Mitja Tavčar, Arian Krašna, Kati Harej, Anja Istenič, Katja Pirjevec in Petra Tavčar.

Po velikem uspešnem povratku na glasbeno sceno z novim glasbenim pop-simfo stilom Gianni Rijavec in godalni kvartet, s priredbami najlepših balad za omenjeni stil, koncertom na Cerju, koncertom v Kobaridu ob 110. obletnici smrti Simona Gregorčiča, pesmijo Ti si lepa kot pomlad, koncertom na grajskem dvorišču v Štanjelu, pesmijo in videospotom Ljubezen, koncertom v Vili Vipolže v Goriških Brdih, ki ga je snemala in predvajala televizija, Gianni Rijavec predstavlja novo pesem Sanje, ki je narejena v pop-simfo stilu, s poudarjeno melodiko, dramaturškim lokom in spevnim refrenom.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Facebook

Twitter