Gianni Rijavec živi svoje sanje

Primorski glasbeni Gianni Rijavec, ki je pred kratkim odkrito spregovoril o Emi in slovenskih festivalih, v novem letu ne počiva. Z novo melodijo Sanje želi domači javnosti povrniti spevno slovensko melodijo, takoimenovano 'slovensko canzono', ki bo ostala, ki jo bodo ljudje prepevali ter se z njo identificirali.

Gianni je vesel sem, da je njegovi ideji/glasbi prisluhnil Drago Mislej-Mef.Foto: Promo foto

Skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe

Pri nastajanju novega pop-simfo stila, poleg Giannija sodelujejo še mnogi prekaljeni glasbeniki, med njimi mnogi akademiki, in sicer Patrik Greblo, Ernest Miklič, Matjaž Švagelj, Mitja Tavčar, Arian Krašna, Kati Harej, Anja Istenič, Katja Pirjevec in Petra Tavčar.

Po velikem uspešnem povratku na glasbeno sceno z novim glasbenim pop-simfo stilom Gianni Rijavec in godalni kvartet, s priredbami najlepših balad za omenjeni stil, koncertom na Cerju, koncertom v Kobaridu ob 110. obletnici smrti Simona Gregorčiča, pesmijo Ti si lepa kot pomlad, koncertom na grajskem dvorišču v Štanjelu, pesmijo in videospotom Ljubezen, koncertom v Vili Vipolže v Goriških Brdih, ki ga je snemala in predvajala televizija, Gianni Rijavec predstavlja novo pesem Sanje, ki je narejena v pop-simfo stilu, s poudarjeno melodiko, dramaturškim lokom in spevnim refrenom.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

7.2.2019

Severina in njen HALO!

Facebook

Twitter