Gianni Rijavec živi svoje sanje

Primorski glasbeni Gianni Rijavec, ki je pred kratkim odkrito spregovoril o Emi in slovenskih festivalih, v novem letu ne počiva. Z novo melodijo Sanje želi domači javnosti povrniti spevno slovensko melodijo, takoimenovano 'slovensko canzono', ki bo ostala, ki jo bodo ljudje prepevali ter se z njo identificirali.

Gianni je vesel sem, da je njegovi ideji/glasbi prisluhnil Drago Mislej-Mef.Foto: Promo foto

Skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe

Pri nastajanju novega pop-simfo stila, poleg Giannija sodelujejo še mnogi prekaljeni glasbeniki, med njimi mnogi akademiki, in sicer Patrik Greblo, Ernest Miklič, Matjaž Švagelj, Mitja Tavčar, Arian Krašna, Kati Harej, Anja Istenič, Katja Pirjevec in Petra Tavčar.

Po velikem uspešnem povratku na glasbeno sceno z novim glasbenim pop-simfo stilom Gianni Rijavec in godalni kvartet, s priredbami najlepših balad za omenjeni stil, koncertom na Cerju, koncertom v Kobaridu ob 110. obletnici smrti Simona Gregorčiča, pesmijo Ti si lepa kot pomlad, koncertom na grajskem dvorišču v Štanjelu, pesmijo in videospotom Ljubezen, koncertom v Vili Vipolže v Goriških Brdih, ki ga je snemala in predvajala televizija, Gianni Rijavec predstavlja novo pesem Sanje, ki je narejena v pop-simfo stilu, s poudarjeno melodiko, dramaturškim lokom in spevnim refrenom.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter