Gašper Rifelj pred Popevko 2019 prisega na slogan: Manj je več

Skladbo Manj je več je Gašper Rifelj prvič predstavil na festivalu Slovenska popevka 2012. Pesem nosi močno sporočilo, ki pa ni ostalo le pri besedah. Udejanja se z malimi gestami in koncerti, saj Gašper ravno v tem vidi tudi svoje poslanstvo ...

Gašper se trenutno aktivno pripravlja na Popevko 2019.Foto: Erazem Gliha
Za Gašperja Riflja bo jesen delovna.Foto: Erazem Gliha

Pred kratkim je priredil koncert v Domu starejših občanov Novo mesto in bil presenečen nad pozitivnim odzivom. »Kako malo je potrebno, da nekomu na obraz narišeš nasmeh, polepšaš dan. Skladba mi je pokazala pravo pot, pot, kjer štejejo majhne pozornosti,« je še dodal Gašper Rifelj, ki je skladbo Manj je več preoblekel v novo podobo, v videu pa je strnil vtise s koncerta v Domu starejših občanov Novo mesto. Odločil se je, da bo s koncerti nadaljeval še po ostalih domovih za starejše.

Gašper Rifelj in Eva Boto stavita na popevko Dovolj je poletja.Foto: Erazem Gliha

Gašper se trenutno aktivno pripravlja na nastop na festivalu Popevka 2019, kjer bo 15. septembra zapel v duetu z Evo Boto. Predstavila se bosta s skladbo Dovolj je poletja.

V jesen bo vsestransko nadarjeni umetnik zakorakal odločno in novim zmagam naproti. Veseli se tudi premiere novega muzikala Ljubezenske prevare, ki jo pripravlja s produkcijsko ekipo Špas teatra in se bo zgodila 18. oktobra 2019, januarja 2020 pa izide tudi njegov debitantski album, ki ga pripravlja v studiu Lotos Music v Šentjerneju.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.11.2019

KiNG FOO: Lahko nam uspe prav vse, če si to le dovolj želimo

17.11.2019

Skoraj vsak glasbenik si želi nastopiti na Emi, pravi Taja Šviligoj

16.11.2019

Dimek in Klinči o Meti, ki je brhko slovensko dekle

16.11.2019

Fed Horses: Kdaj si nazadnje stal pod nebom in spoznaval konje?

15.11.2019

Maja Založnik: Nikoli ne obupajte

Facebook

Twitter