Gašper Rifelj pred Popevko 2019 prisega na slogan: Manj je več

Skladbo Manj je več je Gašper Rifelj prvič predstavil na festivalu Slovenska popevka 2012. Pesem nosi močno sporočilo, ki pa ni ostalo le pri besedah. Udejanja se z malimi gestami in koncerti, saj Gašper ravno v tem vidi tudi svoje poslanstvo ...

Gašper se trenutno aktivno pripravlja na Popevko 2019.Foto: Erazem Gliha
Za Gašperja Riflja bo jesen delovna.Foto: Erazem Gliha

Pred kratkim je priredil koncert v Domu starejših občanov Novo mesto in bil presenečen nad pozitivnim odzivom. »Kako malo je potrebno, da nekomu na obraz narišeš nasmeh, polepšaš dan. Skladba mi je pokazala pravo pot, pot, kjer štejejo majhne pozornosti,« je še dodal Gašper Rifelj, ki je skladbo Manj je več preoblekel v novo podobo, v videu pa je strnil vtise s koncerta v Domu starejših občanov Novo mesto. Odločil se je, da bo s koncerti nadaljeval še po ostalih domovih za starejše.

Gašper Rifelj in Eva Boto stavita na popevko Dovolj je poletja.Foto: Erazem Gliha

Gašper se trenutno aktivno pripravlja na nastop na festivalu Popevka 2019, kjer bo 15. septembra zapel v duetu z Evo Boto. Predstavila se bosta s skladbo Dovolj je poletja.

V jesen bo vsestransko nadarjeni umetnik zakorakal odločno in novim zmagam naproti. Veseli se tudi premiere novega muzikala Ljubezenske prevare, ki jo pripravlja s produkcijsko ekipo Špas teatra in se bo zgodila 18. oktobra 2019, januarja 2020 pa izide tudi njegov debitantski album, ki ga pripravlja v studiu Lotos Music v Šentjerneju.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.9.2019

ESC preobrazbe: Volasko kot Verka Serduchka, Petra Zore kot Derenda

23.9.2019

Zadnji dan poletja prinesel vrnitev legendarne zasedbe Bepop

20.9.2019

Vsestranska umetnica Raiven bo na gradu ustoličila Kralja Babilona

8.9.2019

Stelina nove pesem postala himna Svete Trojice v Slovenskih goricah

8.9.2019

Vlado Kalember in Srebrna krila navdušujejo z novo pesmijo

Facebook

Twitter