| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Ali se strinjate, da se na ESC glasuje od začetka izbora in vse do konca? |
| Da, dobra odločitev. |
|
23% |
[ 4 ] |
| Ne, nikakor ne. |
|
41% |
[ 7 ] |
| Moralo bi ostati tako kot je bilo. |
|
23% |
[ 4 ] |
| Ne vem, vseeno mi je. |
|
11% |
[ 2 ] |
|
| Skupaj glasov : 17 |
|
| Avtor |
Sporočilo |
Eurosong Moderator

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 20:36 Prispevkov: 539 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 27.Okt.2009, 19:11:20 Naslov sporočila: ESC 2010 - Glasovanje |
|
|
Velika sprememba v glasovanju na ESC 2010
Na izboru za pesem Evrovizije 2010 se obeta velika sprememba v glasovanju, saj bomo lahko glasovali skozi celotno predstavitev posameznih držav in ne le 15 minut, kakor je bilo v navadi do sedaj. Glasovi se bodo upoštevali po prvi zapeti skladbi in 15 minut po zadnji odpeti skladbi. Svante Stockselius je v izjavi za tisk dejal: "Logično je, da gledalec dvigne telefon in odda svoj glas, medtem ko gleda in posluša predstavitev in ne po koncu vseh predstavitev. Izkušnje z nekaterih nacionalnih izborov kažejo, da je takšen način glasovanja uspešnejši."
Več na ...
http://www.evrovizija.com/?content=51&item_id=357
Nazadnje urejal/a Eurosong 05.Mar.2010, 19:13:38; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
esc ESC začetnik

Pridružen/-a: Sre Maj 2007 16:42 Prispevkov: 538 Kraj: center sveta - Lj.
|
Objavljeno: 27.Okt.2009, 23:59:20 Naslov sporočila: |
|
|
to ni dobr. tisti ki bodo nastopili bolj na začetku bodo imeli prednost.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Fan ESC profesionalec

Pridružen/-a: Sob Mar 2006 14:53 Prispevkov: 3461 Kraj: Solkan
|
Objavljeno: 28.Okt.2009, 11:11:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Like it. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Europejc Nov uporabnik

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 10:09 Prispevkov: 89
|
Objavljeno: 28.Okt.2009, 12:20:23 Naslov sporočila: |
|
|
| esc je napisal/a: |
Če bo tako kot izgleda, da bo, potem je to res. Prvi nastopajoči bodo imeli prednost pred zadnjimi.
Razen tega me zanima zakaj bi bil tak način glasovanja uspešnejši. Za koga uspešnejši? Za blagajno Ebuja?
Če že sistem sprotnega glasovanja, potem bi moralo biti tako, da bi se glasovalo za določeno pesem samo v času njenega izvajanja oziroma do takrat, ko se začne naslednja skladba.
Ni še popolnoma pravičnega sisetma za televoting, tak kot je zdaj predlagan pa sploh ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
majk ESC poznavalec

Pridružen/-a: Tor Jun 2007 12:55 Prispevkov: 2382 Kraj: količevo
|
Objavljeno: 28.Okt.2009, 17:45:48 Naslov sporočila: |
|
|
| Europejc je napisal/a: |
Če bo tako kot izgleda, da bo, potem je to res. Prvi nastopajoči bodo imeli prednost pred zadnjimi.
Razen tega me zanima zakaj bi bil tak način glasovanja uspešnejši. Za koga uspešnejši? Za blagajno Ebuja?
Če že sistem sprotnega glasovanja, potem bi moralo biti tako, da bi se glasovalo za določeno pesem samo v času njenega izvajanja oziroma do takrat, ko se začne naslednja skladba.
Ni še popolnoma pravičnega sisetma za televoting, tak kot je zdaj predlagan pa sploh ne. |
that will be intresting, mislm da tole ni ravno najbolj pošteno |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Paolo Meneguzzi Občasni uporabnik

Pridružen/-a: Tor Maj 2009 14:11 Prispevkov: 350
|
Objavljeno: 08.Feb.2010, 21:10:16 Naslov sporočila: |
|
|
| majk je napisal/a: |
Res je, popolnoma nepošteno, če že bi moglo biti glasovanje za določeno pesem možno samo v času njene predstavitve, torej prib. 3 minutke! V tem času pa bi poklicali tisti, ki zanjo mislijo glasovat, sam vidim da se jim gre da čim več zaslužijo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
majk ESC poznavalec

Pridružen/-a: Tor Jun 2007 12:55 Prispevkov: 2382 Kraj: količevo
|
Objavljeno: 09.Feb.2010, 16:39:08 Naslov sporočila: |
|
|
| Paolo Meneguzzi je napisal/a: |
Res je, popolnoma nepošteno, če že bi moglo biti glasovanje za določeno pesem možno samo v času njene predstavitve, torej prib. 3 minutke! V tem času pa bi poklicali tisti, ki zanjo mislijo glasovat, sam vidim da se jim gre da čim več zaslužijo... |
ja paolo tu se strinjam takrat ko npr. slovenija nastopa, se naj glasuje tkrt samo za slovenijo, pol pa še na koncu predstavitve vseh pesmi 10 minut |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |

|
Objavljeno: 09.Feb.2010, 19:27:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Paolo Meneguzzi je napisal/a: |
ja paolo tu se strinjam takrat ko npr. slovenija nastopa, se naj glasuje tkrt samo za slovenijo, pol pa še na koncu predstavitve vseh pesmi 10 minut |
Ja, jas bi dal samo v času izvajanja pesmi:)  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
muzikoslovec Nov uporabnik

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 19:31 Prispevkov: 86
|
Objavljeno: 09.Feb.2010, 22:32:56 Naslov sporočila: |
|
|
Učas so se grebl za zadnja mesta zdej se bojo pa pač za prva  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |

|
Objavljeno: 10.Feb.2010, 11:08:39 Naslov sporočila: |
|
|
| muzikoslovec je napisal/a: |
Učas so se grebl za zadnja mesta zdej se bojo pa pač za prva  |
Da, vse se enkrat obrne...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Urska ESC ESC začetnik

Pridružen/-a: Sre Jan 2007 11:07 Prispevkov: 614 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: 10.Feb.2010, 19:12:21 Naslov sporočila: |
|
|
Mi smo pa letos v drugi polovici, res nimamo sreče.
Čeprav se mi zdi, da ta sprememba ne bo preveč vplivala na končne rezultate, ker predvidevam, da večina ljudi glasuje šele potem, ko je konec z nastopi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |

|
Objavljeno: 11.Feb.2010, 19:51:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Urska ESC je napisal/a: |
Mi smo pa letos v drugi polovici, res nimamo sreče.
Čeprav se mi zdi, da ta sprememba ne bo preveč vplivala na končne rezultate, ker predvidevam, da večina ljudi glasuje šele potem, ko je konec z nastopi. |
Letos bo po moje kr ceu večer linije nepretrgoma delovale:D |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|