Evrovizijski Kalamari pravijo, da narodnozabavnih viž ne bo več

Primorci, ki so nas med drugim zastopali tudi na Pesmi Evroviizije, so znova presenetili. Njihova skladba Me včasih prim je namreč dobila poletno in ritmično preobleko, vse skupaj pa je narejeno v značilnem kalamarskem slogu. Sveža melodijo so ustvarili prefinjeni »stari mački«, in sicer Drago Mislej - Mef, Franci Čelhar in Matjaž Švagelj ...

Kalamari so se predstavili na festivalu DSZG 2017.Foto: Alesh Maatko

"Brez terana in pršuta se na Krasu težko pesmi posnamejo," se večkrat pošali frontman in pevec Darjan Gržina, ki Matjažu Švaglju veliko pomaga tudi pri obdelavi posnetkov. Po končanem delu (to je ponavadi v poznih večernih urah), pa Kalamari zasluženo obiščejo kakšno od kraških osmic, kjer se ob sproščenem pogovoru naužijejo dobrot Krasa.

Po spomladanskem nastopu na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe, kjer so stavili na pesem Vrtiljak, so se fantje odločili, da še pred koncem poletja poslušalcem namenijo novo skladbo, katera bo zapolnila zadnje številke vrstnega reda skladb na dolgo pričakovanem devetem studijskem albumu Kalamarov, kateri naj bi izšel v prvi polovici naslednjega leta. Obljubljajo vso mogočo raznovrstnost glasbenih zvrsti, kar so dokazali že s skladbami, nanizanimi v preteklih dobrih dveh letih. Na omenjem albumu bo tako moč slišati ritme in melodije za čisto vse glasbene sladokusce, razen narodnozabavnih viž pravijo, da ne bo.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

14.2.2018

Zdravko Čolić išče v Dubrovniku svojo izgubljeno ljubezen

14.2.2018

Natalija Verboten razkriva svoje srce

2.2.2018

Nuša Derenda svoje najlepše in zmagovalne obleke na ogled postavi

26.1.2018

Ima Slovenija še kaj talentov?

25.1.2018

Kaj ponuja kavarniški večer z Bilbi?

Facebook

Twitter