Evrovizijki navdušili na Promenadi

POP Promenada, tradicionalni dogodek medijske hiše POP TV, je kot vsako leto tudi tokrat pustila nepozaben vtis in poskrbela, da se je plesalo dolgo v noč. Poslovni partnerji in medijski obrazi so uživali v dobri družbi in glasbenem spektaklu, kjer na glasbenem odru nista manjkali naši veliki evrovizijski zvezdi Maja Keuc in Lea Sirk.

Lea Sirk presenetila z napevom iz serije Reka ljubezni, Jaz že vem zakaj.Foto: Miro Majcen / POP TV

Po rdeči preprogi Železničarskega muzeja so se sprehodili poslovni partnerji, mnogi znani medijski obrazi, glasbeniki in seveda sodelavci naše največje komercialne televizijske hiše POP TV. V sproščenem vzdušju so nazdravili preteklim uspehom in prihajajočim projektom, ki jih ne bo malo!

Marjetka Vovk (evrovizijski dvojec Maraaya) bo žirantka v sodniški ekipi šova Slovenija ima talent.Foto: Miro Majcen / POP TV

Kot je v uvodnem nagovoru dejal generalni direktor PRO PLUS Pavel Vrabec, so imeli kaj slaviti. »Niso samo rezultati tisti, na katere sem tako ponosen. Sem so namreč prišli vsi tisti, ki s svojo inovativnostjo in profesionalnostjo prispevajo k takšnim uspehom. Skupaj namreč ustvarjamo trende in kvalitetno vsebino in to v prvi vrsti za gledalke in gledalce,« je še povedal in z zanosom napovedal prihajajoče jesenske vsebine.

Maja Keuc navdušila s pesmijo Naj sije v očeh.Foto: Miro Majcen / POP TV
Lea SirkFoto: Miro Majcen / POP TV

Sicer pa je eden izmed najbolj pričakovanih dogodkov na domači medijski sceni presenetil tudi s spektakularnim glasbenim nastopom POP TV obrazov in to na kar petih odrih. Pod dirigentsko paličico priznanega glasbenika Roka Goloba se je na različnih odrih odvijal pravi glasbeni boj. Svoje glasbene adute so pokazali Peter Poles, Natalija Bratkovič, voditelja šova Slovenija ima talent Domen Valič in Sašo Stare, igralci priljubljene serije Reka ljubezni, Blaž Setnikar, Tadej Pišek, Mojca Funkl in Lara Komar ter nekateri izmed ustvarjalcev najbolj gledanega informativnega programa pri nas Urša Trebušak, Ota Roš, Miha Kranjc, Janez Usenik in Simon Vadnjal.

V posebnih priredbah priljubljenih dveh pesmi sta zbrane pobožali evrovizijski zvezdnici Maja Keuc s pesmijo Naj sije v očeh in Lea Sirk z znanimi napevom iz serije Reka ljubezni, Jaz že vem zakaj.

Vsi so vedeli, zakaj je POP promenada dogodek, ki ga vsako leto nestrpno pričakujejo. Da je to zabava z veliko začetnico, govori tudi dejstvo, da je večina povabljencev odplesala pozno v noč.

POP Promenada: glasbeni spektakel na petih odrih.Foto: Miro Majcen / POP TV
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem TWITTER in FACEBOOK družbenem profilu.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović je obnemela

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter