NE ZAMUDITE

Evrovizija.com vabi k sodelovanju

Naša ekipa išče predvsem tiste ljubitelje Evrovizije, slovenske glasbe in domačih ter tujih festivalov, ki bi spletno stran Evrovizija.com naredili še bolj zanimivo, bodisi z novicami bodisi kako drugače. Ponujamo vam priložnost, da pokažete svojo kreativnost. Na kakšen način bi uspešno sodelovali, pa je odvisno predvsem od vaših zmožnosti ...

Evrovizija.com vabi k sodelovanju. Vaše odzive pričakujemo do 30. aprila 2019.Foto: Fotolia

Pri sodelovanju gre v glavnem za spremljanje glasbe, dogodkov, festivalov, koncertov, muzikalov ter ostalih zabavnih vsebin, ki se nato v obliki novičk, reportaž, fotozgodb ... objavijo na našem portalu Evrovizija.com. Seveda pa smo odprti tudi za ostale predloge!

Alesh Maatko, odgovorni urednik

Za začetek lahko postanete del priljubljene blagovne znamke Evrovizija.com, ki je v zadnjih desetih letih postala temelj informacij na področju Pesmi Evrovizije. Si želite kot akreditirana oseba ogledati koncerte, festivale in druge odmevne glasbene dogodke? Želite, da bodo vaše zgodbe prebrali najvplivnejši mediji ter ljubitelji Evrovizije? Kaj čakate?! Napišite nekaj o sebi, kaj vas zanima in kaj bi želeli delati za portal Evrovizija.com. Vse skupaj nam pošljite na e-naslov: info@evrovizija.com.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2018

Varstvo osebnih podatkov na spletnem portalu Evrovizija.com

31.12.2015

Na evrovizijsko zmago v letu 2016

27.5.2015

Vsak četrti Slovenec spremljal Evrovizijo 2015 na Evrovizija.com

14.6.2013

Piškotki na Evrovizija.com

9.10.2012

Vaša novica na Evrovizija.com?! Izberite ponujeno priložnost

Facebook

Twitter