DSZG 2017: Kdo bi kušnil Mon'ami?

Mon'Ami je novonastali dvojec, ki ga sestavljata Karmen Kaan (vokal, klavir) in Štefan Kokalj (kitara), ki sta se v začetku leta predstavila s pesmijo Enkrat v življenju, letos pa se je dvojeci uspešno uvrstil med prve tri finalne skladbe Popevke s pesmijo Kušn me, ki je tudi nov radijski singel ...

Mon'ami je zapel popevko s Kušn me.Foto: Alesh Maatko

Nov album morda prihodnje leto?

Mon'Ami počasi že pripravlja album, na katerega pa bo potrebno še malce počakati.

"Ne mudi se nama. Pesmi za album so že zbrane. A pred izidom, ki gotovo ne bo pred 2018, bova lansirali gotovo še najmanj tri ali štiri single. Vsak bo malce drugačen, saj znotraj popa obstaja veliko glasbenih brzic, katere je potrebno še spoznat," je povedal Štefan Kokalj.

Avtor besedila je Rok Lunaček, ki je z Blažem Hribarjem tudi soavtor glasbe, Blaž pa se podpisuje tudi kot aranžer in producent skladbe. "Pesem Kušn me je za razliko od najinega prvega singla, Enkrat v življenju, bolj vesela, saj ne govori o smrti, razhodu ali kateri drugi neljubi življenjski situaciji. Je preprosta skladba, ki išče uteha v intimi dveh, ki se imata rada in si navkljub strupenim jezikom (in fovšiji) utirata svojo življenjsko pot," je o skladbi povedala Karmen Kaan. Štefan Kokalj pa je dodal: "V čast nama je bilo nastopiti na Slovenski popevki. Glede na to, da je to šele najina druga pesem, si štejeva v veliko čast, da sva tako malo po odhodu iz gnezda, priletela v naročje tako eminentnih glasbenikov. Ob tej priliki bi se rada zahvalila slehernemu, ki nama je pomagal."

Dvojec Mon'ami se je uvrstil v finale Popevke 2017.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.6.2017

MMS 2017: Ruleta za Aniko Horvat

22.6.2017

MMS 2017: Primorski kantavtor Aleksander Novak o mestu rož

21.6.2017

MMS 2017: Na kaj stavita Vivjana in Robert Vatovec Music Team?

21.6.2017

MMS 2017: Za ljubezen sta potrebna dva, pravita Daniel in Andreja

21.6.2017

MMS 2017: Anette stavi na Moj dan

Facebook

Twitter