DSZG 2017: Kdo bi kušnil Mon'ami?

Mon'Ami je novonastali dvojec, ki ga sestavljata Karmen Kaan (vokal, klavir) in Štefan Kokalj (kitara), ki sta se v začetku leta predstavila s pesmijo Enkrat v življenju, letos pa se je dvojeci uspešno uvrstil med prve tri finalne skladbe Popevke s pesmijo Kušn me, ki je tudi nov radijski singel ...

Mon'ami je zapel popevko s Kušn me.Foto: Alesh Maatko

Nov album morda prihodnje leto?

Mon'Ami počasi že pripravlja album, na katerega pa bo potrebno še malce počakati.

"Ne mudi se nama. Pesmi za album so že zbrane. A pred izidom, ki gotovo ne bo pred 2018, bova lansirali gotovo še najmanj tri ali štiri single. Vsak bo malce drugačen, saj znotraj popa obstaja veliko glasbenih brzic, katere je potrebno še spoznat," je povedal Štefan Kokalj.

Avtor besedila je Rok Lunaček, ki je z Blažem Hribarjem tudi soavtor glasbe, Blaž pa se podpisuje tudi kot aranžer in producent skladbe. "Pesem Kušn me je za razliko od najinega prvega singla, Enkrat v življenju, bolj vesela, saj ne govori o smrti, razhodu ali kateri drugi neljubi življenjski situaciji. Je preprosta skladba, ki išče uteha v intimi dveh, ki se imata rada in si navkljub strupenim jezikom (in fovšiji) utirata svojo življenjsko pot," je o skladbi povedala Karmen Kaan. Štefan Kokalj pa je dodal: "V čast nama je bilo nastopiti na Slovenski popevki. Glede na to, da je to šele najina druga pesem, si štejeva v veliko čast, da sva tako malo po odhodu iz gnezda, priletela v naročje tako eminentnih glasbenikov. Ob tej priliki bi se rada zahvalila slehernemu, ki nama je pomagal."

Dvojec Mon'ami se je uvrstil v finale Popevke 2017.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.5.2017

V Portorožu zadišalo po melodijah, tekmovalci že izžrebali vrstni red

28.4.2017

Gašper Rifelj in njegov utrip srca

24.4.2017

So bili Roundsquare na Poprock večeru res tako katastrofalni?

25.4.2017

To so izbrane skladbe za MMS 2017

24.4.2017

Amadea Begović želi ostati skromna in se predvsem posvetiti glasbi

Facebook

Twitter