Doris Dragović znova navdušila; razprodala kar tri večere

Nekdanji hrvaški in še prej jugoslovanski evrovizijski predstavnici Doris Dragović je znova uspel veliki met. Ob tradicionalnem koncertu, ki ga vsako leto prireja v hramu hrvaške glasbe (govorimo o koncertni dvorani Vatroslav Lisinski, kjer se je leta 1990 zgodil veliki evrovizijski izbor) tokrat ni razprodala le en večer, ampak kar tri ...

Doris Dragović je znova navdušila.Foto: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

V skoraj tri urnem večeru glasbenega popotovanja je 56-letna Doris Dragović poskrbela za nepozaben večer nostalgije, lepih melodij in edinstvene energije, o kateri se te dni govori po celem Zagrebu. Če so mnogi glasbeniki ob takih priložnosti deležni stoječih ovacij ob koncu koncerta, je bilo pri Doris Dragović to nekoliko drugače. Publika, med katerimi so bili tudi številni znani obrazi iz hrvaškega javnega življenja, je bila na nogah že ob prihodu na veliki oder koncertne dvorane, kjer se je leta 1990 zgodil veliki evrovizijski izbor. Slavljenki, ki je nizala hit za hitom pa so se na odru pridružili še gosti, in sicer Jacques Houdek, Damir Kedžo, Ivo Gamulin Gianni ter zagrebaška klapa Stine.

Po zaključku izjemno čustvenega koncerta, kjer so ob pesmih večkrat pritekle tudi solze sreče, pa je glasbena diva dejala, da je njena duša doživela nekaj nepozabnega ter da je srečna, kot že dolgo ne.

Doris Dragović je na evrovizijskem odru stala kar dvakrat (1986 in 1999).Foto: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2018

Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

12.7.2018

Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

12.7.2018

Poletje, kot ga vidi Saša Lešnjek

7.7.2018

Kakšni so neskončni hodniki finalistke šova Nova zvezda SLO?

4.7.2018

Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Facebook

Twitter