Doris Dragović znova navdušila; razprodala kar tri večere

Nekdanji hrvaški in še prej jugoslovanski evrovizijski predstavnici Doris Dragović je znova uspel veliki met. Ob tradicionalnem koncertu, ki ga vsako leto prireja v hramu hrvaške glasbe (govorimo o koncertni dvorani Vatroslav Lisinski, kjer se je leta 1990 zgodil veliki evrovizijski izbor) tokrat ni razprodala le en večer, ampak kar tri ...

Doris Dragović je znova navdušila.Foto: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

V skoraj tri urnem večeru glasbenega popotovanja je 56-letna Doris Dragović poskrbela za nepozaben večer nostalgije, lepih melodij in edinstvene energije, o kateri se te dni govori po celem Zagrebu. Če so mnogi glasbeniki ob takih priložnosti deležni stoječih ovacij ob koncu koncerta, je bilo pri Doris Dragović to nekoliko drugače. Publika, med katerimi so bili tudi številni znani obrazi iz hrvaškega javnega življenja, je bila na nogah že ob prihodu na veliki oder koncertne dvorane, kjer se je leta 1990 zgodil veliki evrovizijski izbor. Slavljenki, ki je nizala hit za hitom pa so se na odru pridružili še gosti, in sicer Jacques Houdek, Damir Kedžo, Ivo Gamulin Gianni ter zagrebaška klapa Stine.

Po zaključku izjemno čustvenega koncerta, kjer so ob pesmih večkrat pritekle tudi solze sreče, pa je glasbena diva dejala, da je njena duša doživela nekaj nepozabnega ter da je srečna, kot že dolgo ne.

Doris Dragović je na evrovizijskem odru stala kar dvakrat (1986 in 1999).Foto: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

10.1.2018

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija v komediji presenečenj

Facebook

Twitter