Ditka nadaljuje s turnejo in napoveduje novi singel Bližina

Pevka in kitaristka Ditka, ki je lani predstavila uglasbeno poezijo Ferija Lainščka, z naslovom Demon ljubezni, je leto zaključila z razprodanim koncertom v Slovenski filharmoniji, turnejo koncertov po Sloveniji pa nadaljuje tudi v letu 2017, za Valentinovo pa napoveduje novi singel.

Zaljubljencem bo namenjen novi singel in videospot, ki ga bo Ditka izdala na Valentinovo. Gre za skladbo Bližina, ki se nahaja na njenem zadnjem albumu.

Razprodani Slovenski filharmoniji so sledili še razprodani koncerti v Ravnah na Koroškem, Ptuju in Murski Soboti, zimsko turnejo Ne bodi kot drugi, pa bo nadarjena  Ditka zaključila s koncertom v veliki dvorani Narodnega doma Celje, ki se bo zgodil v četrtek, 16. februarja.

DitkaFoto: Nika Hölcl

Na koncertni turneji Ne bodi kot drugi, Ditki na odru delajo družbo tudi člani njenega benda in Feri Lainšček. Ditka in Feri Lainšček sicer skupaj nastopata tudi na drugih svojevrstnih in zmeraj dobro obiskanih pesniško - glasbenih dogodkih, kakršni so pri nas sicer redkost. Ditkino sodelovanje s pesnikom sicer sega v leto 2013, ko je na zgoščenki z naslovom Ne bodi kot drugi ob svojih avtorskih skladbah ter uglasbenih pesmih Toneta in Marka Pavčka zapela še nekaj njegovih. Prav naslovna pesem Ne bodi kot drugi se je tedaj poslušalcem zelo priljubila in je z leti postala prava himna mnogih mladoporočencev, saj jo pevka še danes pogosto izvaja tudi na porokah.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.6.2017

Barabe nagajajo Saši Lendero

24.6.2017

Vsi poljubi mlade pevke Ditke

24.6.2017

Vlado Kreslin v povsem drugačni zgodbi, a tako zelo Kreslinovski

24.6.2017

Skladbo z dalmatinskim melosom posneli v Splitu, spot na Gorenjskem

22.6.2017

Sodelovanje Dareta Kauriča in Anike Horvat obljublja vroče poletje

Facebook

Twitter