Debitantsko skladbo Jerce Lunar, Ker odhajaš, ustvaril Alex Volasko

Mlada glasbenica Jerca Lunar, ki prihaja iz Nakla in v Ljubljani študira Germanistiko na Filozofski fakulteti predstavlja prvo avtorsko skladbo Ker odhajaš. Jerca je pesem posnela v sodelovanju z Alexom Volaskom, ki se podpisuje kot avtor besedila in glasbe.

Jerca Lunar predstavlja debitantsko skladbo Ker odhajaš.Foto: Menart Records

O sodelovanju s priljubljenim in uspešnim glasbenim ustvarjalcem je Jerca povedala: »Takoj, ko sem slišala, da gre za res čudovito balado in takoj, ko sem videla besedilo, sem vedela, da moram to pesem posneti. Glasba izpod njegovih rok je čudovita in napisana s srcem.«

»Kljub temu, da pesem govori o žalostnem razhodu, ima besedilo pozitivno sporočilo. Ozavestiti moramo, da je vsak konec boleč, a čez čas se zacelijo vse rane in kmalu bo spet posijalo sonce v srce,« je o sporočilu skladbe povedala Jerca.

Videozgodbo je Jerca zaupala Matjažu Kosmaču s katerim sta skupaj snovala idejo o zgodbi in jo nato posnela v Tržiču, v stari, zapuščeni industrijski coni.

»Kadre za videospot sva posnela v enem dnevu, saj nisva imela kompleksnega dela, tako da je vse gladko potekalo,« je o videospotu povedal priznan fotograf in ustvarjalec glasbenih videospotov Matjaž Kosmač.

Pesem ima pozitivno sporočilo, pravi Jerca Lunar.Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

12.12.2019

Helena Blagne je led in sol, sonce in sladkor, nostalgija in sedanjost

11.12.2019

Nina Pušlar se spominja svoje prve zmage na Bitki talentov

11.12.2019

Nekdanjega Modrijana, Darka Mlakarja, so se dotaknile solze sreče

11.12.2019

Ditka je v praznično skladbo Warm Hearts vključila člane svoje družine

9.12.2019

Werner in Darja Gajšek poklonila Simoni Weiss prav posebno pesem

Facebook

Twitter