Clemens v svojem 'good vibe' slogu

Pod avtorstvo nove pesmi se Clemens podpisuje v celoti. Zgodba je ustvarjena v glasbenikovem ‘good vibe’ slogu, o kateri je povedal: "Pesem predstavlja mene in vse stvari, ki so mi všeč. Dobra hrana in pijača, sem namreč velik ljubitelj sušija in vrhunskih penin, vedno pa sem seveda tudi rad v dobri družbi prijateljev in deklet."

Z novo skladbo Poletel bi je Clemens želel prikazati trenutek spontanosti.Foto: Menart Records

Z novo skladbo Poletel bi je Clemens želel prikazati trenutek spontanosti v krogu prijateljev, kjer se ne obremenjuje z ničemer in uživa v stvareh, ki ga osrečujejo. Pesem je nastala ob druženju z novonastalo spremljevalno skupino, ki ga bo spremljala na prihajajočih nastopih.

Po uspešnih gostovanjih po Sloveniji z muzikalom Briljantina in osebno uspešnem preteklem letu, tako Clemens v novo leto vstopa z povsem novo skladbo in videospotom, ki bo začrtala nov začetek v velikem slogu.

Vsestranski umetnik je soustvarjil tudi novo videopodobo, ki je bila posneta na dveh različnih lokacijah, v Konjeniškem klubu Cavallo in Vrtnemu centru Eurogarden. "Snemanje je bilo nadvse zabavno. V Konjeniškem klubu Cavallo so me v nekaj minutah naučili ježe konja brez sedla. Prvič sem jezdil konja brez sedla in moram reči, da je občutek neverjeten. Prvotno je bilo mišljeno, da bom jezdil kobilo, vendar je imela očitno slab dan (smeh) in ni pustila, niti da se ji približam, tako da smo snemanje ježe posneli s čudovitim belim konjem s katerim sva se takoj ujela in sem mu lahko zaupal, on pa meni," je o snemanju povedal Clemens in ob tem nadaljeval: "V rastljinaku pa so mi prijazno pomagali ustvariti skriti svet pod rastlinjem, kjer se lahko zgodi karkoli in kjer sem se počutil zares sproščenega."

V videu ob Clemensu poleg njegovih prijateljev, Matevža Derende in Luka Cvetičanina, ki sta pred kratkim postala nova člana njegove spremljevalne skupine, nastopa simpatična vizažistka Maja Železnik. "To ni blo snemanje, to je bila prava žurka! Kot pravi pesem 'družba tuki začenja se, kam gremo noben ne ve, glavn da spontano je'’, si moramo življenje vzeti bolj sproščeno, ne tako resno in bo vsem lažje. To je tudi sporočilo in ideja pesmi: zabava s prijatelji, kjer se lahko zgodi karkoli."

To ni blo snemanje, to je bila prava žurka, pravijo glavni katerji.Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter