Clemens v svojem 'good vibe' slogu

Pod avtorstvo nove pesmi se Clemens podpisuje v celoti. Zgodba je ustvarjena v glasbenikovem ‘good vibe’ slogu, o kateri je povedal: "Pesem predstavlja mene in vse stvari, ki so mi všeč. Dobra hrana in pijača, sem namreč velik ljubitelj sušija in vrhunskih penin, vedno pa sem seveda tudi rad v dobri družbi prijateljev in deklet."

Z novo skladbo Poletel bi je Clemens želel prikazati trenutek spontanosti.Foto: Menart Records

Z novo skladbo Poletel bi je Clemens želel prikazati trenutek spontanosti v krogu prijateljev, kjer se ne obremenjuje z ničemer in uživa v stvareh, ki ga osrečujejo. Pesem je nastala ob druženju z novonastalo spremljevalno skupino, ki ga bo spremljala na prihajajočih nastopih.

Po uspešnih gostovanjih po Sloveniji z muzikalom Briljantina in osebno uspešnem preteklem letu, tako Clemens v novo leto vstopa z povsem novo skladbo in videospotom, ki bo začrtala nov začetek v velikem slogu.

Vsestranski umetnik je soustvarjil tudi novo videopodobo, ki je bila posneta na dveh različnih lokacijah, v Konjeniškem klubu Cavallo in Vrtnemu centru Eurogarden. "Snemanje je bilo nadvse zabavno. V Konjeniškem klubu Cavallo so me v nekaj minutah naučili ježe konja brez sedla. Prvič sem jezdil konja brez sedla in moram reči, da je občutek neverjeten. Prvotno je bilo mišljeno, da bom jezdil kobilo, vendar je imela očitno slab dan (smeh) in ni pustila, niti da se ji približam, tako da smo snemanje ježe posneli s čudovitim belim konjem s katerim sva se takoj ujela in sem mu lahko zaupal, on pa meni," je o snemanju povedal Clemens in ob tem nadaljeval: "V rastljinaku pa so mi prijazno pomagali ustvariti skriti svet pod rastlinjem, kjer se lahko zgodi karkoli in kjer sem se počutil zares sproščenega."

V videu ob Clemensu poleg njegovih prijateljev, Matevža Derende in Luka Cvetičanina, ki sta pred kratkim postala nova člana njegove spremljevalne skupine, nastopa simpatična vizažistka Maja Železnik. "To ni blo snemanje, to je bila prava žurka! Kot pravi pesem 'družba tuki začenja se, kam gremo noben ne ve, glavn da spontano je'’, si moramo življenje vzeti bolj sproščeno, ne tako resno in bo vsem lažje. To je tudi sporočilo in ideja pesmi: zabava s prijatelji, kjer se lahko zgodi karkoli."

To ni blo snemanje, to je bila prava žurka, pravijo glavni katerji.Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.7.2019

V srbski seriji Sence nad Balkanom z 'Barjakom' tudi naše Sestre

17.7.2019

Hrvaška skupina Best v slovenščini zapela 'čašo vina' z Natalijo Verboten

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

Facebook

Twitter