Cela ulica nori že 25 let

Zdi se, kot da bi bila priljubljena domača zasedba Kingston z nami že od nekdaj, a je od njihove prve skladbe minilo 'šele 25 let'. Šalo na stran, 25 let je vsekakor dolga in lepa doba, sploh za skupino. V času medijske ignorance slovenske popularne glasbe je velik dosežek ostati med uspešnejšimi in aktivnejšimi zasedbami ...

Na njihovem Facebook profilu lahko trenutno spremljate čestitke njihovih glasbenih kolegov, plesnih skupin in sodelavcev, s katerimi so se srečevali v dosedanjih 25. letih. Med njimi najdemo Čuke, Mambo Kings, Alyo, NC Dance, Stojana Auerja, Mišo Molk in druge.

25-letnico delovanja bodo pop prvaki Kingstoni proslavili s serijo koncertov, ki jih bo najmanj 25. Naslov turneje na kateri bodo prekrižarili Slovenijo, je poimenovan po njihovi največji uspešnici Cela ulica nori - 25 let. Na koncertih bodo predstavljali svoj »the best of« repertoar, sestavljen iz že ponarodelih hitov kot so Cela ulica nori, Mi delamo galamo, Luna nad obalo, Hotel Modro nebo in ostale uspešnice, ki ne smejo manjkati na nobeni zabavi.

Kingstoni obeležujejo 25. rojstni dan.Foto: Promo foto

Člani zasedbe, ki so tudi zasebno zelo dobri prijatelji, po končani turneji ob 25- letnici delovanja ne nameravajo v pokoj, saj že snujejo nove skladbe. Za začetek pripravljajo čisto poseben glasbeni sladkorček, ki bo kmalu »priletel« na radijske postaje in uradne družbene kanale.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

4.4.2019

Slečeni Challe Salle spregovoril o ljubezenskih težavah

Facebook

Twitter