BQL s priredbo Ko je ni napoveduje rockovsko obarvano turnejo

Skladba Peru je še vedno med najbolj predvajanimi domačimi skladbami, BQL pa verjameta, da bo tudi njuna nova pesem zelo uspešna in predvsem dobra popotnica ob začeku letošnje koncertne turneje, ki se začenja s prvim koncertom v Celju, skupaj z Mi2 in Niko Zorjan.

BQL začenja koncertno turnejo.Foto: Alesh Maatko

Priljubljeni dvojec Rok in Anej Piletič (BQL) sta z današnjim dnem izdala nov singel, bodoči hit, ki je sicer preverjena uspešnica. Včeraj, na Anejev 20. rojstni dan, je skladba, ki letos prav tako praznuje 20 let (Ko je ni zasedbe Flirrt) je ta znova zaživela s premiero videospota, pesem pa prihaja še na radijske postaje. Zanimivo je še eno naključje, da je Ko je ni nastala, je bil glavni pevec in avtor zasedbe Flirrt Rok Lunaček, sicer danes mojster besedil, star 20 let.

BQL sta nastopila tudi na Emi.Foto: Alesh Maatko

Ko je ni napoveduje tudi bolj rockovsko obarvano koncertno turnejo BQL, ki jo danes, v petek, začenjata v Celju, na Celjskem sejmišču, skupaj z MI2 in Niko Zorjan, kjer bo nova skladba prvič zazvenela tudi v živo. Da bo na njunem prihajajočem albumu nekaj priredb slovenskega popa, prenovljenih v sodobno obliko, sta se odločila, ker verjameta, da ima tudi slovenski pop močno glasbeno zapuščino, hkrati pa končujeta avtorske pesmi in napovedujeta izid prvenca v mesecu maju.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter