BQL s priredbo Ko je ni napoveduje rockovsko obarvano turnejo

Skladba Peru je še vedno med najbolj predvajanimi domačimi skladbami, BQL pa verjameta, da bo tudi njuna nova pesem zelo uspešna in predvsem dobra popotnica ob začeku letošnje koncertne turneje, ki se začenja s prvim koncertom v Celju, skupaj z Mi2 in Niko Zorjan.

BQL začenja koncertno turnejo.Foto: Alesh Maatko

Priljubljeni dvojec Rok in Anej Piletič (BQL) sta z današnjim dnem izdala nov singel, bodoči hit, ki je sicer preverjena uspešnica. Včeraj, na Anejev 20. rojstni dan, je skladba, ki letos prav tako praznuje 20 let (Ko je ni zasedbe Flirrt) je ta znova zaživela s premiero videospota, pesem pa prihaja še na radijske postaje. Zanimivo je še eno naključje, da je Ko je ni nastala, je bil glavni pevec in avtor zasedbe Flirrt Rok Lunaček, sicer danes mojster besedil, star 20 let.

BQL sta nastopila tudi na Emi.Foto: Alesh Maatko

Ko je ni napoveduje tudi bolj rockovsko obarvano koncertno turnejo BQL, ki jo danes, v petek, začenjata v Celju, na Celjskem sejmišču, skupaj z MI2 in Niko Zorjan, kjer bo nova skladba prvič zazvenela tudi v živo. Da bo na njunem prihajajočem albumu nekaj priredb slovenskega popa, prenovljenih v sodobno obliko, sta se odločila, ker verjameta, da ima tudi slovenski pop močno glasbeno zapuščino, hkrati pa končujeta avtorske pesmi in napovedujeta izid prvenca v mesecu maju.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2019

Kaj nastane, ko združita moči Tanja Žagar in Igor Mikič?

23.5.2019

Alya osvaja tudi hrvaške poslušalce

23.5.2019

Nina Pušlar: Vedno lahko izbiramo in vse je mogoče

5.5.2019

Alen V. Vesel posveča pesem tistim, ki ga spremljajo že od vsega začetka

5.5.2019

Ljudmili Frelih so ob premieri nove pesmi Pritekle solze sreče

Facebook

Twitter