Kakšno glasbeno darilo na prvi dan v letu 2018 ponuja dvojec BQL?

Ob vsakoletnem pregledu predvajanosti za 2017 je prvo mesto na domačem delu lestvice SLOTOP pripadlo hitu Heart of gold dua BQL, njuna Muza na tej lestvici zaseda še visoko deveto mesto, ob tem pa se je sodelovanje BQL in Nike Zorjan Ni predaje, ni umika prebilo na vrh domače lestvice predvajanosti meseca decembra 2017.

BQLFoto: Raay Music

Da ustvarjalna brata res še ne mislita odnehati, potrjuje nov videospot z naslovom Zimska, ki sta ga na YouTube naložila med čisto prvimi posnetki leta 2018. Ob silvestrski premieri spota pa dvojec BQL sporoča: "To je darilo vsem, ki verjamejo v naju. Leto 2017 je bilo za naju sanjsko. Lani si kaj takega nisva niti upala pomisliti, kaj šele želeti. Zato se z Zimsko, zahvaljujeva vsem, ki naju podpirajo in poslušajo. Je za vse mlade, ki nama vedno znova dajo vedeti, da sva jim vzor in naju s tem inspirirajo, hkrati pa verjameva, da jo bodo za svojo vzeli tudi mladi po srcu."

Rok in Anej si bosta leto 2017 zagotovo zapomnila po številnih uspehih, ki so ju v zelo kratkem času umestili med najzanimivejše domače izvajalce, leto 2018 zato pričenjata s priložnostno skladbo, s katero se želite na svojevrsten način zahvaliti vsem svojim poslušalcem.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

9.1.2018

Ob gledanju lastnega spota je našemu glasbeniku zastal dih

Facebook

Twitter